Yaşam Marilyn Monroe son gece kiminleydi?

Marilyn Monroe son gece kiminleydi?

Paylaş
Marilyn Monroe son gece kiminleydi?

Efsanevi sarışın Marilyn Monroe'nun ölmeden önceki son gecesinde Frank Sinatra'nın evinde bir mafya babası ile birlikte olduğu ortaya çıktı

Efsane sarışının saç ve makyaj tasarımcısı George Masters'ın yeğeninin bulduğu ses kayıtlarına göre, Marilyn Monroe son gecesini Frank Sinatra'nın sahibi olduğu bir evde Sam Giancana ile birlikte geçirmiş.

İkili birlikteyken, Giancana, Monroe'yu, suikaste kurban giden eski ABD Başkanı John F Kennedy ile ilişkisini kamuoyuna açmaması konusunda uyarmış. Monroe'nun o sırada mafya babasıyla ilişki yaşadığı söyleniyordu. Ertesi gün Los Angeles'taki evine giden Monroe, o gece ölü bulundu.

1962'de yaşamını yitiren ünlü aktrisle ilgilenen doktor, ölüm sebebini 'muhtemelen intihar' diye açıklamıştı. Doktorun öldüğü 1998'den önce tutulan kayıtlarda, Masters'ın Monroe'nun son gecesi hakkındaki ifadeleri duyuluyor: "Onu en son ölmeden önceki son gece gördüm. Tahoe Gölü'nde mayfa babası Sam Giancana ile birlikteydi."

Masters, uçakla Los Angeles'a dönmelerinin ardından Monroe'yu evine bırakmıştı. Monroe'nun son gecesini Sinatra'nın evinde geçirdiği daha önce bilinmiyordu.

Sadece haftada iki kez burayı ziyaret ettiği biliniyordu. Mafya babası Giancana, Sinatra ile arkadaştı. Masters'ın yeğeni Jeff Platts, Giancana'nın Monroe'yu başkanla ilişkisi konusunda sessiz kalmaya ikna etmeye çalışıyor olabileceğini söylüyor.

Masters, kayıtlarda Montroe'nun ölümünün Kennedy ile ilişkisiyle alakalı olabileceğini söylüyor. Kayıtlarda "Kennedy'ler yüzünden oldu. Gerçekten bunu FBI'ın yaptığını düşünüyorum" diyen Masters, Monroe'nun cesedinin öldükten sonra taşındığını da öne sürüyor.

Haberin Devamı