Spor Mario Gomez bedavaya Süper Lig'e geri mi dönüyor?

Mario Gomez bedavaya Süper Lig'e geri mi dönüyor?

Paylaş
Mario Gomez bedavaya Süper Lig'e geri mi dönüyor?

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Bundesliga'ya transfer olan ve kariyerinde hedeflediği çıkışı yakalayamayan devam Alman futbolcu Mario Gomez için flaş bir iddia ortaya atıldı

Beşiktaş'tan flaş Mario Gomez hamlesi...

BEŞİKTAŞ'TAN FLAŞ ADIM İDDİASI


Beşiktaş yönetimi yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Listede birçok ismi ölüçüp tartan Beşiktaş yönetiminin Spor Toto Süper Lig'de 26 golle Gol Kralı olan Mario Gomez için Bundesliga'nın bitmesini bekliyor.

Wolfsburg, kalan 9 haftada ilk 6'ya giremezse, Gomez bedelsiz olarak serbest kalacak...

TERÖR BAHANESİYLE GİTTİ


Fiorentina’da geçirdiği 2 kötü sezonun ardından Beşiktaş’ta yeniden hayat bulan 31 yaşındaki futbolcu, Kara Kartal’daki performansı sonrasında Almanya Milli Takımı’nın Euro 2016 kadrosunda yer almıştı. Dev turnuvanın ardından o dönem Türkiye’de yaşanan terör olaylarını bahane ederek Wolfsburg’a geçiş yapan tecrübeli oyuncu, Yeşil-Beyazlılar’la büyük bir düşüş içerisinde bulunuyor. 19 takımlı Almanya Bundesliga’da 15. sırada yer alan Wolfsburg, sezonu ilk 6 içerisinde yani Avrupa Kupaları potasında tamamlayamazsa Gomez, sözleşmesindeki özel madde sebebiyle serbest kalacak.

FİKRET ORMAN: KAPIMIZ AÇIK


Başkan Fikret Orman, Mario Gomez’le ilgili olarak yakın dönemde yaptığı açıklamada tecrübeli isme olumlu mesaj göndermişti. Orman, “Mario Gomez’le Beşiktaş taraftarının gönül bağı var. Bizde önemli işler başardı. Başarılı olmasını isterim. Ona kapımız her zaman açık. Belki ilerleyen dönemde yollarımız yine kesişebilir” ifadelerini kullanmıştı. Tecrübeli futbolcu da Alman basınında çıkan son açıklamasında, “Beşiktaş’tan iyi anılarla ayrıldım” sözlerini sarf etmişti.

Haberin Devamı