Yaşam 'Markete gidiyorum' deyip evden çıkan Gamze'den 12 gündür haber yok

'Markete gidiyorum' deyip evden çıkan Gamze'den 12 gündür haber yok

Paylaş
'Markete gidiyorum' deyip evden çıkan Gamze'den 12 gündür haber yok

Çanakkale’nin Çan ilçesinde "Markete gidiyorum" diyerek evden ayrılan 22 yaşındaki Gamze Uysal'dan 12 gündür haber alınamıyor

Psikolojik rahatsızlığı bulunan 22 yaşındaki Gamze Uysal, Çanakkale Çan'daki evinden "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Yarım saat sonra markete kızını aramaya giden anne Songül Uysal, kızının markete hiç gitmediğini öğrenince polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine polis genç kızı bulmak için geniş çaplı arama başlattı. 12 gündür polis, AFAD ve jandarma ekipleri tarafından aralıksız sürdürülen aramalarda genç kızın izine rastlanılmadı.

Haberin Devamı

"RÜYAMDA 'ANNE BENİ GEL AL' DİYOR"

Kızından 12 gündür haber alamayan anne Songül Uysal, kızının tedavisinin yarım kalması halinde daha büyük bir felaket yaşanabileceğinden korktuğunu anlattı.

Songül Uysal, "Çocuğum 'Anne ben markete gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Marketle aramız uzak değil, 20 dakika sonra markete gittim. Kızım oraya hiç gitmemiş. Sağı solu her yeri aradım taradım. Daha sonra koşarak Emniyet'e gittim. Hiçbir yerde kızımı bulamadım. Benim çocuğum tedavi görüyor, şu an ilaçlarını içemiyor. Aylık iğnesi var, vurulmadığı zaman krizlere girer. Daha büyük şeylere kalkışır. Benim çocuğum hasta. Benim çocuğumu bırakın, tedavisi yarım kalmasın. Tedavisi yarım kalırsa daha büyük felaketler olabilir. Şimdi çocuk ne durum da ben bilmiyorum. Ölü mü, sağ mı bilen yok. Geceleri rüyalarıma giriyor, 'Anne beni gel al' diyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı