Türkiye (Son Dakika) Markete gitmeyince öldüğü ortaya çıktı!

Markete gitmeyince öldüğü ortaya çıktı!

Paylaş
Markete gitmeyince öldüğü ortaya çıktı!

Denizli Çivril’de yalnız yaşayan 70 yaşındaki Bekir Ulu, düzenli olarak alışveriş yaptığı markete 4 gün boyunca gitmeyince, işletme sahibinin merakı sonucu kontrol edilen evinde ölü bulundu. Kalp krizinden öldüğü sanılan Ulu’nun cesedi otopsiye gönderildi

Yalnız yaşayan, kalp hastası olan 3 çocuk babası Bekir Ulu, düzenli olarak alışveriş yaptığı markete 4 gün boyunca gitmedi. Merak eden market sahibi şüphelenerek, kontrol için Ulu’nun evine gitti. Kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca pencereden bakan market sahibi, televizyonun da açık olduğunu görünce jandarmaya ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Gelen jandarma ekibinin girdiği evde Bekir Ulu, koltuğun üzerinde hareketsiz uzanmış halde bulundu. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Ulu’nun öldüğü belirlendi.

Vücudunda herhangibir darp ve yara izi bulunmayan Ulu’nun cesedi otopsiye gönderildi. Kalp rahatsızlığı yüzünden geçen hafta anjiyo olduğu belirlenen Ulu’nun üç kızının olduğu ve kızlarının yurtdışında yaşadığı kaydedildi.
Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Deniz TOKAT/DHA

Haberin Devamı