Ekonomi Marketyo Kurucu Ortak Özer Fırat

Marketyo Kurucu Ortak Özer Fırat

Paylaş
Marketyo Kurucu Ortak Özer Fırat

Marketyo Kurucu Ortak Özer Fırat, ' Son yılların en fazla büyüyen alanı olan e-ticaret yerel zincirler için büyük fırsatlar vadediyor' dedi

Mağaza kurulum ve idame maliyetleri göz önüne alındığında e-ticaretin karlılık oranının ciddi seviyelerde olması hiç şaşırtıcı değil. Bu nedenle birçok e-ticaret platformu da online olarak taze ürün dışındaki ürünleri farklı şehirlerdeki müşterilerine dahi iletebiliyorlar.

Farklı internet girişimleri de bu alanda taze ürün satışlarına başlayarak rekabeti farklı platformlara taşımaya başladılar. İyi haber ise gıda perakendeciliğinde halen toplam satışın yüzde 1’inden azı online olarak yapılıyor, bu nedenle alanı ilk değerlendirenlerin kazanacağı bir durum oluşuyor.

Marketyo olarak; sektör tecrübemiz ile TPF üyelerine özel olarak sunduğumuz tam entegre web ve mobil çözümlerimiz ile herhangi bir yazılımcı/arka ofis çalışanı olmaksızın e-ticaret yapabilecekleri dünyanın ilk tam entegre çözümünü Gazi Üniversitesi Teknopark’te geliştirdik. Yerel zincirlerimize yazılım satmıyoruz, sektörde ilk olan iş ortaklığı modeli ile pazarlama planlarından süreç iyileştirmelerine kadar yanlarında oluyoruz; verimliliklerini artırıyoruz.

Haberin Devamı