Gündem Marmaris'te eğlence hız kesmiyor

Marmaris'te eğlence hız kesmiyor

Paylaş
Marmaris'te eğlence hız kesmiyor

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, saat 01.00'den itibaren işyerleri ve dükkanların kapatılması kararından muaf tutulan Barlar Sokağı, eğlencenin tek adresi haline geldi

Uzunyalı'da bulunan bar, disko ve restoranlar müzik yasağının erken saatlere çekilmesi, kapanış saatlerinin 01.00'e alınmasıyla cazibesini yitirirken, yerli- yabancı turistler Barlar Sokağı'na akın etti.

Yasaklardan muaf tutulan 300 metre uzunluğundaki Barlar Sokağı, turistlerle doldu taştı. Gündüzleri deniz ve güneşin tadını çıkaran tatilciler geceleri soluğu Barlar Sokağı'ndaki birbirinden ilginç eğlencelere ev sahipliği yapan mekanlarda aldı.

Sokaktaki 60'a yakın barın tamamının dolduğu görüldü. Turistler sabahın ilk ışıklarına kadar gönüllerince eğlendi. Alkolün su gibi aktığı Marmaris gecelerinde, turistler en çok ilgiyi Rus revi kızlarının danslarına gösterdi.

Marmaris Belediye Encümeni, kısa süre önce Barlar Sokağı, nöbetçi eczaneler ve birkaç çorbacının dışında tüm işyerlerinin kapanış saatini 01.00 olarak belirlemiş, müzik yayını da erken saatlere çekmişti. Karar 1 Haziran'dan itibaren uygulamaya girmişti.

Doğuş Esat BERME/Muğla (DHA)