Spor Marsel İlhan-Cem İlkel ikilisinden erken veda

Marsel İlhan-Cem İlkel ikilisinden erken veda

Paylaş
Marsel İlhan-Cem İlkel ikilisinden erken veda

Çiftler kategorisinde Türk sporcular Marsel İlhan-Cem İlkel, Albot-Lajovic ikilisine 2-0 yenildi.

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası’nda çiftler kategorisinde Radu Albot-Dusan Lajovic ikilisi Türk sporcular Marsel İlhan-Cem İlkel çiftini 2-0 yendi.

Garanti Koza Arena’da 52 dakika süren maçta Albot (Makedonya)-Lajovic (Sırbistan) çifti karşısında Marsel-Cem ikilisi, sete iyi başlamasına rağmen rakiplerine servis kırma fırsatı vererek ilk seti 6-3 kaybetti. İkinci sette oyunlar çekişmeli geçmesine rağmen daha az hata yapan Albot-Lajovic çifti seti 6-2, maçı da 2-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Marsel-Cem ikilisi ise çiftler kategorisinde turnuvaya veda etti.

Çiftlerde diğer maçta Oliver Marach-Philipp Oswald (Avusturya), Johan Brunstrom (İsveç)-Jonathon Erlich (İsrail) çiftini 2-0 yendi. Çiftler kategorisinin 4 numaralı seri başı olan Mate Pavic (Hırvatistan)-Michael Venus (Yeni Zelenda) ikilisi ise Sergey Betov (Belarus)-Andrey Kuznetsov (Rusya) çiftini 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

İlk gün maçlarına ilgi az

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası’nın ana tablodaki ilk gün maçlarına seyirci ilgisi az oldu. Biletlerin büyük bir kısmının satılmasına rağmen tenisseverler, ilk günkü karşılaşmalara fazla ilgi göstermedi. Kapasitesi 8 bin olan Garanti Koza Arena’nın büyük bir bölümü boş kalırken, maçları yaklaşık 500 kişi izledi.

Yarının maç programı

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı belli oldu. Teklerde ana tabloda yarın iki Türk sporcu korta çıkacak. Ana tabloda yarın oynanacak 10 karşılaşmayla ilk tur sona erecek. "Wild Card" alarak turnuvaya katılan Cem İlkel, İspanyol Daniel Gimeno Traver ile karşılaşacak. Bir diğer Türk sporcu Marsel İlhan ise Finlandiyalı Jarkko Nieminen’le, ikinci turda Roger Federer’in rakibi olmak için mücadele edecek. Turnuvada yarın ayrıca, çiftler kategorisinde ise ilk turda iki maç yapılacak.

FOTOĞRAF: SÜLEYMAN KARA

Haberin Devamı