Spor Marsel İlhan ikinci oldu

Marsel İlhan ikinci oldu

Paylaş
Marsel İlhan ikinci oldu

Türk Telekom İzmir 2010 Erkekler Tenis Turnuvası'nda, Marsel İlhan'ı 2-0 yenen Hintli Somdev Devverman kupayı aldı

İzmir Örnekköy Tenis Kortları'nda yapılan final maçına etkili başlayan taraf Hintli Somdev Devverman oldu. Devverman ilk sette iki kez, ikinci sette ise bir kez Marsel İlhan'ın servisini kırmayı başardı. Marsel İlhan ise ilk setin 5. oyununda Devverman’nın servisini kırmayı başardı.

Haberin Devamı

Yaklaşık iki saat süren maçı Hintli Somdev Devverman ilk seti 6-4, ikinci seti ise 6-3 alarak 2-0 kazandı, turnuvayı da birinci olarak tamamladı. Turnuvanın çiftler finalinde ise Britanya’dan Jamie Delgado ile Jonathan Marray'ı mağlup eden Avusturalyalı Rameez Junaid ile Alman Fark Moser birinci oldu.

Türk Telekom 2010 İzmir Tenis Turnuvası'nı birinci olarak bitiren Hintli Devverman ödülünü İzmir Valisi M. Cahit Kıraç ve Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül'ün elinden aldı. Turnuvada ikinci olan Marsel İlhan'a ise ödülünü Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç verdi.

Turnuvanın 2 numaralı seribaşı ve dünya sıralamasında 113. olan Devvarman, 9 bin 200 Euro para ödülü kazanırken, Marsel İlhan da 5 bin 400 Euro aldı. Turnuvayı kazanan Devverman, servisini kırmayı başaran İlhan'ı kutlayarak organizasyona katılan herkese teşekkür etti.

Haberin Devamı

Marsel İlhan ise geçen yıl şampiyon olmak için söz verdiğini, bu sözünü tutamadığını dile getirerek, “Seneye inşallah şampiyon olacağım” diye konuştu.