Spor Marsilya'da Fenerbahçe marşı

Marsilya'da Fenerbahçe marşı

Paylaş
Marsilya'da Fenerbahçe marşı

Fenerbahçe taraftarları Marsilya'yı fethetti. 22.05'te başlayacak UEFA Avrupa Ligi maçı için dün Marsilya'ya gelen taraftarlara bugün de çok sayıda taraftar eklenince Marsilya sokakları renklendi

Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivert renkteki giysileri ile Marsilya sokaklarını aşındırırken bir ara limanda bulunan bir radyo binasının önünde toplandı. Fenerbahçe lehine tezahürat yapan taraftarlar, yerel radyodan Fenerbahçe Marşı’nın çalınmasını istediler.

Haberin Devamı

Bu isteklerini kırmayan radyo DJ’i taraftarlara yanlarında CD veya cep telefonu ile laptoplarında yüklü marşın olup olmadığını sordu. Taraftarlar Fenerbahçe Marşı’nı radyoculara verirken, radyodan ise Fenerbahçe Marşı çalındı ve ses dışarıya da verildi. Hoparlörden Fenerbahçe Marşı’nı dinleyen taraftarlar büyük keyif alarak marşa eşlik etti.

Cafelerde vakit geçiren taraftarlar maç saatini beklerken, Marsilyalı taraftarlar bu saate kadar ortalıkta gözükmedi. Otel ve cafede konuştuğumuz Marsilya halkı ise maçı Fenerbahçe’nin kazanacağını dile getirdiler. Marsilya’nın düşüşte olduğunu ve çok sayıda sakat futbolcusu bulunduğunu belirten Marsilyalılar, Fenerbahçe’nin 3-0 veya 3-1 gibi bir skorla galip gelebileceğini söylediler.

Haberin Devamı

DHA