Gündem Masaj salonunda fuhuş!

Masaj salonunda fuhuş!

Paylaş
Masaj salonunda fuhuş!

Masaj salonunda fuhuş!

Şişli’de, masaj salonuna yapılan baskında fuhuş yaptıkları ileri sürülen 8 masöz kadın ile işletme sahibi Emrullah Y. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Şişli Esentepe Büyükdere Caddesi'nde faaliyet gösteren Villa China Jakuzi Sauna isimli masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Kumar ve Ahlak Büro Amirliği ekiplerini harekete geçirdi.

Kendisini müşteri gibi gösteren bir polis memuru, önceden seri numarası alınmış 100 TL'lık banknot ile ücreti ödeyerek masaj yaptırmak üzere içerideki odaya geçti.

Kendisine masaj yapan kadının, işini bitirdikten sonra müşterisinin polis olduğundan habersiz, fuhuş teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Teklifi kabul ettiğini belirten polis memurunun, önceden seri numarası alınmış ikinci 100 TL'lik banknotu da kadına verdi ve hemen ardından polis kimliğini çıkararak olaya el koydu.

Masaj salonundaki polisin haber vermesi üzerine dışarıda bekleyen ekip arkadaşları da salona girerek masöz olarak çalışan 8 kadın ile işletme sahibi Emrullah Yılmaz (41)'ı gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan 9 kişi, sağlık kontrolü için Şişli Etfal Hastanesi'ne gönderildi.

Hastanedeki işlemleri tamamlanarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen kadınların serbest bırakılacakları, Emrullah Y.'nin de Fuhuş'a aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

DHA