Ekonomi Maserati GranCabrio Türkiye yollarında

Maserati GranCabrio Türkiye yollarında

Paylaş
Maserati GranCabrio Türkiye yollarında

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati'nin GranCabrio modeli Türkiye'de 266 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor

Pininfarina tasarladı

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati’nin, Türkiye’deki distribütörlüğünü yürüten Koç Grubu’na bağlı FerMas Oto, Maserati’nin İtalyan tasarımcı Pininfarina’nın imzası taşıyan yeni modeli GranCabrio’yu tanıttı.

Tanıtımda konuşan Tofaş Üst Yöneticisi Ali Pandır, Maserati’nin Quattroporte ve Granturismo’dan sonra GranCabrio adında üstü açılan yeni modeli getirdiklerini belirtti.

Pandır, “Biz bu tür özel araçların kurumsal kimlik altında perakendecilikle Türkiye’ye nasıl sunucağının bir örneğiyiz” dedi.

2011’de 32 adet satış

Krize rağmen FerMas’ın bu yılki satışlarının çok iyi gittiğini belirten Ali Pandır “Bu yıl için satış hedefimiz 17 idi fakat şu an en az 22 ile 25 arasında olacağını tahmin ediyoruz.

Şartlar düzelir, toparlanma ve olumlu hava devam ederse, gelecek yıl 25 ile 35 arasında satış adedine ulaşırız” dedi.

İlk etapta 2 adetlik satış hedefi olan GranCabrio’dan 2010’un ilk 5 ayında 3 adet sattıklarını belirten Pandır, yıl sonuna kadar 1 adet daha GranCabrio satmayı hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı