Gündem Maskeli sapığın 4 kurbanı daha çıktı

Maskeli sapığın 4 kurbanı daha çıktı

Paylaş
Maskeli sapığın 4 kurbanı daha çıktı

'Helikopter kiralayıp Jandarma bölüğünü bombalarım' diyen maskeli sapığın 3'ü çocuk 4 kurbanı daha varmış

Bursa'da, yüzüne maske takarak korkuttuğu yaşı küçük 2'si kız 4 çocuk ile 54 yaşındaki bir kadına zorla tecavüz eden 39 yaşındaki Aydın Yazar’ın gazetelerde çıkan fotoğraflarını gören üç çocuğun ailesi daha jandarmaya başvurarak, maskeli sapığın kız çocuklarına ormanda tecavüz ettiğini söyledi. Yazar'ın tecavüz etmek istediği 55 yaşındaki bir kadınının ise kaçarak tecavüzden kurtulduğu gerçeği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

'BÖLÜĞÜNÜZÜ BOMBALARIM!'

Bursa'nın merkez Gürsu İlçesi'nde, yaşı küçük olan ve ikisi kız dört çocuğu taktığı maskeyle korkuttuktan sonra tecavüz eden, 54 yaşındaki bir kadına ise tecavüze yeltendiği öne sürülen Aydın Yazar, jandarma tarafından her yerde aranıyordu. Biri çocuğu tecavüz olmak üzere 28 suçtan kaydı bulunan ve yanı sıra 46 ayrı suçtan aranan Aydın Yazar, ankesörlü telefonla jandarmayı arayarak “Beni aramaktan vazgeçin. Helikopter tutar, bölüğünüzü bombalarım” diye haber gönderdi.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren jandarma, geçtiğimiz Aralık ayında merkez Yıldırım İlçesi, Yiğitler Mahallesi'ndeki arkadaşını ziyarete giden Aydın Yazar'ı suçüstü yakaladı. Kullandığı otomobilinde 1 adet tabanca ve 16 adet mermiyle tecavüz sırasında kullandığı maske de bulunan zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine kondu.

Sapığın görüntüleri ve kullandığı maskenin televizyonlarda yayınlanıp gazetelerde çıkmasından sonra İnegöl'de oturan 15 yaşındaki H.Y., 13 yaşındaki S.B. ve 12 yaşındaki E.E. kendilerine maske takarak ormanda tecavüz eden kişinin yine aynı şahıs olduğunu söylediler.

KAÇARAK KURTULDU

Haberin Devamı

Sapığın küçük kurbanlarından H.Y.'nin, sanığın fotoğrafını görünce, dilinin tutulduğu ve ailesi tarafından tedavi edildikten sonra konuşmaya başladığı belirlendi. Aydın Yazar'ın aynı tarihlerde İnegöl'de oturan 55 yaşındaki G.C.'ye de tecavüz etmek istediği ve kurbanının ancak kaçarak kurtulduğu belirlendi

Jandarma, yeni ortaya çıkan dört olayla ilgili olarak düzenlediği dosyayı da hazırlık soruşturmasını sürdüren Cumhuriyet Savcılığı'na gönderdi. Yeni eklenen dosyalarla, Yazar'ın kurban sayısı 9'a çıktı.

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)