Magazin Masterchef Türkiye yarışmacıları ve jüri üyeleri kimler?

Masterchef Türkiye yarışmacıları ve jüri üyeleri kimler?

Paylaş
Masterchef Türkiye yarışmacıları ve jüri üyeleri kimler?

Masterchef Türkiye tv8'de tartışmalarıyla sık sık gündeme geliyor. Yarışmacıların hırsı programa damga vururken izleyiciler yarışmacıların ve jürinin kimlerden oluştuğunu merak ederek 'Masterchef Türkiye yarışmacıları ve jüri üyeleri kimler? ' sorusunu soruyor.

Masterchef Türkiye tv8'de yayın hayatına girdiğinden itibaren en çok konuşulan yarışma programı oldu. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışmada sık sık yarışmacılar arasında tartışma çıkıyor. Bu da yarışmanın heyecanını iki katına çıkarıyor. İzleyenler büyük bir keyifle yarışmayı takip ederken Masterchef Türkiye yarışmacıları ve jüri üyelerinin kimler olduğu da araştırma konusu oluyor.

Haberin Devamı

MASTERCHEF YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef Murat

MasterChef Türkiye yarışmacısı Murat 45 yaşındadır ve meslek olarak aşçılık yapmaktadır. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor

MasterChef Meltem

Mavi takımın kaptanı 32 yaşında ve aşçı

Ezgi 1990 doğumludur ve deneyimli bir pastacıdır.

MasterChef Türkiye Hakan Kanik

Henüz 19 yaşında olmasına rağmen kendisinin yapacağı eti beğenmeyecek kimse yok denilebilecek kadar iddialı bir yarışmacı. Asıl mesleği ise komidir.

MasterChef Türkiye Tuğçe

Tuğçe 28 yaşındadır. Tuğçe bir aşçı değil, idari yönetici.

Master Chef Uğur

Mutfağa küçük yaşından beri ilgisi olan Uğur, bekar yarışmacılardan biri Bir idari yönetici olarak çalışıyor. MasterChef Uğur, et yemeklerinde oldukça iddialı.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye Eslem

Eslem 20 yaşında ve aşçı.

MasterChef Türkiye Mehmet

39 yaşında olan Mehmeti, işletmecilik yapıyor.

MasterChef Burcu

MasterChef Esra

Esra 1977 doğumludur ve 41 yaşındadır. Esra bir Beden Eğitim Öğretmenidir.

MasterChef Kerem

Kerem 25 yaşında ve aşçılık mezunu.

MasterChef Türkiye Umut

Umut, yarışmanın et pişirme konusunda iddialı isimlerinden biri.

MASTERCHEF JÜRİ ÜYELERİ

Mehmet Yalçınkaya: Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in şefi olan Mehmet Yalçınkaya, Bolu'lu.Türkiye Lezzet Ödülleri’nde ‘En İyi Şef’ ödülünün sahibi olan Yalçınkaya,Türk mutfağının yanı sıra; birçok dünya mutfağına da hakim.

Hazer Amani: Güney Afrika’da aşçılık üzerine eğitimler alan Hazer Amani,2010 yılında Türkiye'ye dönüş yapmıştır.

Somer Sivrioğlu: Avustralya’da Efendy isimli ünlü Türk restoranının sahibi olan Somer Sivrioğlu; Anatolia: Adventures in Turkish Cooking adlı kitabın da yazarlarından biri.