Dr. Haydar Dümen Mastürbasyon yapmak spermi bitirir mi?
HABERİ PAYLAŞ

Mastürbasyon yapmak spermi bitirir mi?

Haberin Devamı

Kızlık zarı patladıktan sonra mı yoksa önce mi ilişkiye girilir?
25 yaşında bir erkeğim. Bir ay sonra düğünüm var. Cinsellik hakkında çoğu şeyi biliyorum ama kafamda ilk geceyle ilgili bazı sorular var. Kızlık zarı patladıktan sonra mı yoksa önce mi ilişkiye girilir? Sonra girilecekse ne kadar beklemek lazım? Yani kızlık zarı patladığı zaman boşalırsam kanla beraber meninin içeriye girmesi sorun olur mu? Ayrıca kanın aktığını nasıl fark edeceğim? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Sevgili okurum, sonunda patlama diye diye her yeri patlattınız. Irak’ta patlamalar, Türkiye’nin her yerinde patlamalar... Tabii ki bizde de patlama deyince insanın aklına bomba geliyor. Ve dinamit de bu gruba girer. Bu patlamalarla kayalar yerinden sökülür, binalar yıkılır. Yani patlama korkunç bir şeydir. Şimdi bu korkunçluğun içinde kızlık zarı patladı mı çilesini bizim kızlarımız çeker. Kendi canlarından bir şey patlayacak. Nasıl patlıyorsa ben hâlâ bilmiyorum.

Sen de “Kızlık zarı patladıktan sonra mı yoksa önce mi ilişkiye girilir?” diye soruyorsun. Bu çiçeklerin tomurcuk patlaması gibi değil. Yani kendiliğinden açılıp da arılara, böceklere gel gel diye bir çağrıda bulunmuyor. Kızlık zarı esnekse kanamıyor. Diyelim ki kanayan türde. Kızlık zarı nasıl kanar?



Penis içeri girerken zarı kanatır. Zar dediğin de incecik bir şey. Tabii olayın başlangıcıyla kanar. Ama önce mi, sonra mı diye sorarak bu konuda hiçbir şey bilmediğini belgeliyorsun. Yavrum, bunun önü arkası yok. Cinsel birleşme yapıyorsun, bir şey patlatmıyorsun. Kısacık bir yolda koridordan geçiyorsun. Bir bakıma dünyanın en büyük zevk ve mutluluk kapısını açıyorsun. Ama bu kapı açılırken bazen psikolojik etkenlerden zorlanabilir.

Bunlar sorun değil. Sonra birleşmeler devam eder. İlk gece hakkında ayrıca sorular soruyorsun ama ben ne anlatsam boş. Çünkü hiçbir alt yapın yok. Temel atacağın, bina yapacağın toprak bu binayı tutacak yapıda değil. Ben gene, baraka da yapacak olsan anlatayım. İlk gece içgüdülerinizin ve doğanın kuralına göre ilişkinizi kurarsınız. İlişki kanasa da, kanamasa da devam eder. Kız çok ağrı duyuyorsa ara verebilirsin. Bir ya da birkaç gün erteleyebilirsin. Bunlar aranızdaki anlaşmaya bağlı. Ama istersen ilk geceyi sevgi yoğunluğu ve duyguları içerisinde geçiştirin. Birbirinize ısının. En azından patlama korkusunu yenin.

Bir-iki gün sonra olayı gerçekleştirin. Bu konuda benim hocama sizi aktarıyorum. Benim hocam doğa. Doğanın kuralları milyonlarca yıldır en iyi şekilde işliyor. O, sizi alıp rüzgara rastlarsanız gökyüzüne de çıkarabilir, bir nehir suyuna dalarsanız sonsuz ummana yani denize de ulaştırabilir. Sonuçta ne eylerse iyi eyler. Yeter ki siz kendi kendinizi kayalara çarpmayın.

Cinsellik duygusallığı öldürür mü?



18 yaşında bir gencim. Benim sorunum kız arkadaşımdan uzak olmak. O İstanbul’da bense Adana’da yaşıyorum. Kız arkadaşımla 4 aydır hep telefonda görüşüyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz. Aramızda çok sıkı duygusal bağlar oluştu. Bir araya gelince duygusallık daha da artacak. Biz cinselliği de yaşayacağız. Cinselliğin duygusallığı öldürmesinden korkuyorum. Ne olur bana yardım edin. İkisini nasıl dengede tutabilirim?


CEVAP Değerli okurum, cinsellik duygusallığı niye öldürsün ki? Aksine daha da güçlendirir. Duygusallık bir yemeğe duyulan istek gibidir. O yemeğin tabaktaki iştah açan güzel görünümü. Cinsellik de o yemeği yemek. Damağın, midenin doyumu, mutluluğu, bedenin de bundan enerji kazanmasıdır.
Aslında biri ötekinden ayrılmaz. Tek başına cinsellik ya da tek başına duygusallık, moda deyimle çelik çomak oynamak gibidir. İkisini birleştirdiğin zaman amaç hedefe damardan girer.

Nişanlımın bakire olduğunu nasıl anlayacağım?


22 yaşında bir gencim. Nişanlandığım için çok mutluyum ama nişanlımın bakire olduğunu nasıl anlayabilirim? Hastaneye gitmek istemiyor. Nişanlım “Sana bunu gerdek gecesi ispatlayacağım” diyor. Ne yapmamı önerirsiniz? RUMUZ: ÇARESİZ

CEVAP Sevgili okurum, gerçekten bazı şeyleri anlamıyorum. Artık TSE belgesi arar gibi belgeler arama yoluna gireceksiniz. Az kaldı. Bugün kızlık zarı, yarın cinsel organın şekli, öbür gün öpüşmüşmüş, daha sonra yan gözle bakmışmış... Uzar gider bu zincir. Evleneceksin, yuva kuracaksın, o kadın da senin çocuklarının annesi olacak. Doktora gideceksiniz, mahremiyetini, hastalık için değil, sırf senin kaprisin için açacak. Bu kıza yapılabilecek en büyük hakaret. Kıza inanmıyorsan bırak gitsin.

Kız kendine güveniyor. Ama çok erdemli, doktora gitmiyor, kimliğini koruyor. Ben ona şimdiden bravo diyorum. Ama bir endişem var. Kızlık zarı esnek. Nişanlın hiçbir erkeğe yan gözle bakmadı. Doğası gereği de kanama olmadı. O zaman ne yapacaksın? Kızın ne suçu var? Mektup yazdığına göre umarım beni dinlersin. Kızın onuruyla oynama, paşa paşa evlen. İşi başından bozarsan sonunu bir daha getiremezsin.

Mastürbasyon yaparsam spermlerim bitermiş, doğru mu?


Ben Tekirdağ’dan yazıyorum. 16 yaşında bir erkeğim. Abilerim, çok mastürbasyon yaparsam 35-40 yaşına gelince spermlerin biteceğini söylüyorlar. Gerçekten biter mi? Mastürbasyon yapmamalı mıyım?

CEVAP Sevgili yavrum, abilerinin dediği doğru değil, spermler bitmez. Mastürbasyon yapmamak da olmaz. Senin yaşında haftada 1-2 doğaldır. Sen doğal yoldan şaşma.

5

Sıradaki haber yükleniyor...
holder