Magazin Matt Damon ve George Clooney Harvey Weinstein’le ilgili konuştu

Matt Damon ve George Clooney Harvey Weinstein’le ilgili konuştu

Paylaş
Matt Damon ve George Clooney Harvey Weinstein’le ilgili konuştu

Yeni filmleri Suburbicon’un tanıtım turu kapsamında çeşitli röportajlar veren Matt Damon ve George Clooney, Harvey Weinstein skandalıyla ilgili “İnanılmaz rahatsız edici” açıklamasında bulundu

Ekim ayının başlarında patlak veren Harvey Weinstein skandalının yankıları tüm hızıyla sürüyor. Hollywood’un en güçlü yapımcılarından Harvey Weinstein‘in korkunç sayıdaki cinsel taciz olaylarıyla ilgili konuşan ünlü isimlerin arasına, kendisi ile daha önce pek çok kez birlikte çalışan Matt Damon ve George Clooney de eklendi.

Yönetmenliğini George Clooney’nin üstlendiği ve Matt Damon’ın başrolünde yer aldığı yeni filmleri Suburbicon‘un basın turu kapsamında Good Morning America programına konuk olan ikili, Weinstein skandalıyla ilgili açıklamalarda bulundu.


Hollywood'da taciz skandalı: Harvey Weinstein’in taciz ettiği ünlüler


Harvey Weinstein’in yapımcılığını üstlendiği Good Will Hunting filmiyle, yakın arkadaşı Ben Affleck‘le birlikte Hollywood kariyeri başlayan Matt Damon, yapımcının kötü itibarı hakkında daha önceden bilgi sahibi olduğunu, ancak olayın iç yüzünün hangi boyutta olduğunu hiç tahmin edemediğini belirtti.

Gwyneth Paltrow olayını Ben Affleck'ten dolayı biliyordum çünkü Brad Pitt ile olan ilişkisinden sonra onunla birlikteydi. Onun bir kadın avcısı olduğunu biliyordum. Onunla evli olmak istemezdim. Ama suç boyutuna ulaşan cinsel taciz, kesinlikle hiç aklıma gelen bir ihtimal değildi.” Clooney ise Weinstein’in nasıl biri olduğunu ve arkadaşı olan kadın oyuncularla yaşadığı pek çok ilişkiyi bildiğini söyledi.

Söylentilere o dönem tam olarak inanmamış olsa bile yeni ortaya çıkan bilgilere göre; “bu vahşi saldırganın kadınları bu şekilde susturmuş olması inanılmaz rahatsız edici.” dedi.

Haberin Devamı