Yaşam Mayonezi saçınıza sürüp beklettiğinizde…

Mayonezi saçınıza sürüp beklettiğinizde…

Paylaş
Mayonezi saçınıza sürüp beklettiğinizde…

Kalori bombardımanı kızartmaların olmazsa olmazı mayonezi saçınızda hiç denediniz mi? Eğer cevabınız ‘Hayır’ ise şimdi vereceğimiz tarifle ile mayonezin hiç bilmediğiniz bir faydasıyla karışılacaksınız!

Özellikle yaz mevsiminde deniz ve güneşi göz önüne alırsak, saçlarımız parlaklığını yitiriyor, canlılığını kaybediyor. Duştan sonra saç bakımı yapsak da ne yazık ki istediğimiz sonucu alamadığımız günler oluyor.

Ancak deniz-kum ve güneş üçlüsünün saçınıza daha fazla zarar vermesini istemiyorsanız, size harika bir tarifimiz var: Mayonez maskesi.

Bugüne kadar kızartmaların yanında bayıla bayıla yediğimiz (Kimimizin de nefret ettiği) mayonezi saçınıza uygulamayı hiç denediniz mi?
Sanılanın aksine mayonezin saç üzerinde birçok faydası var. Şimdi vereceğimiz tarifi saçında deneyenler bu yöntemin saçları güçlendirdiğine ve eskisinden daha parlak bir saç yapısına kavuştuklarını söylüyorlar.

Malzemeler:
4 kaşık mayonez
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet yumurta



Uygulama ve hazırlanışı:
Mayonezin içerisine bir adet yumurtayı kırın. Daha sonra içerisine azar azar zeytin yağı ilave edin. Daha sonra sprey şişesine koyduğunuz suyu tutam tutam saçınıza sürün veya saçınızı elinizle ıslatın.


Haberin Devamı