Twitter Köstebeği Mazhar'dan 'Aşksa' yeniden...
HABERİ PAYLAŞ

Mazhar'dan 'Aşksa' yeniden...

Bu ünlüler beni uykusuzluktan bitap düşürdü. Sürekli 'twitt' atıp duruyorlar. Bu kadar ünlüyü takip etmek de yoruyor tabii haliyle. Bir yardımcı şart olmaya başladı :)

İşte günün bomba haberleri....

YAZIN AŞK ŞARKISI BELLİ OLDU


Twitter'ın sıkı müdavimlerinden Mazhar Alanson "Aşksa" adlı şarkısının yeni versiyonunu ilk kez twitterdan dinletti. Büyük beğeni toplayan şarkı, Alanson'un yaz için hazırladığı mini albümde yer alacak. Şarkı gerçekten çok etkileyici, emeği geçen herkesin yüreğine sağlık...

İşte o şarkı....





Haberin Devamı

BU KAMPANYA KAVGA ÇIKARIR!
Biliyorsunuz Gülben Ergen ihtiyaç sahibi çocuklara yardım için kolları sıvadı, "Çocuklar Gülsün Diye" adıyla bir kampanya başlattı. Kampanyayı ağırlıklı olarak twitter üzerinden yürütmeye çalışan Gülben Ergen, takipçilerini bu konuda biraz sıkıştırıyor sanki.

Geçtiğimiz günlerde, Nihat Doğan'ı twitter'da 'ti'ye alan Mazhar Alanson'un bu kez hedefinde Gülben Ergen ve kampanyası vardı.

"BÜYÜKLER GÜLSÜN kampanyası başlatmak istiyorum" twit"iyle dikkat çeken Alanson bununla yetinmeyip, kampanyasına bir de hesap numarası ekledi:

"banka hesap no tayyare bankası 6873453687265/&%+%%ıuyffçlk?=)?(/+'+^!^+!(O/&(Ğ) (UOIUPOUIPIOIPOIPIPĞIĞPIPĞIOĞPOP H HGGFFRUYRRU% teşekkürler"

Bakalım Gülben'in buna yanıtı ne olacak?



AROL AT DÖRT NALA

Yoğun çalışmaktan hasta düşen Metin Arolat, dün oldukça keyifliydi. Çünkü kendisi artık bir yarış atı sahibi.

Dün işlemleri tamamlanan İngiliz yarış atının adı için twitter'cılardan yardım isteyen Arolat'ı, Nisan ayından itibaren sık sık hipodromlarda göreceğiz galiba.

Bu arada atın adı için geçen öneriler arasında Arol AT birinci, Talora (Arolat'ın tersi) ikinci oldu. Atın adı galiba Arol AT olacak...



PATRON KAVGASI SERTLEŞTİ
Oray Eğin ile Nazlı Ilıcak arasında ise bir "patron" kavgası dönüp duruyor. "Benim patronum, senin patronun" atışmasının pek tadı tuzu yok.

ECE - ÖNER AŞKI TWİTTER'DA DA BİTTİ

Ece Erken'in önceleri inkar edip, sonra kabul ettiği, Öner Akgün'le aşkı sona ermiş. Yollarını ayıran aşıklar, twitter'dan da birbirlerini silmiş.

Haberin Devamı

DEMET'TEN SERT YANIT

Leman Sam'ın Demet Akalın’ın ‘Bebek’ ve İsmail YK’nın ‘Allah Belanı Versin’ şarkıları için yaptığı ‘edepsizce’ yorumuna sert yanıt geldi.

Demet Akalın, ’twitter’da şöyle yazdı: Kimse İsmail YK’ya ve bana laf söylemesin. Şarkılarımız Brezilya ve Phuket’teki kulüplerde çalıyor. Yazık ya... Leman Sam bile benim adımdan medet umuyor. ‘Bebek’ şarkısı kadar başlarına taş düşsün”.

aranızda köstebek var :)

twiterkostebek

Sıradaki haber yükleniyor...
holder