Gündem Mazlumder'ciye fuhuş gözaltısı

Mazlumder'ciye fuhuş gözaltısı

Paylaş
Mazlumder'ciye fuhuş gözaltısı

Polis baskınında yakalanan dernek yöneticisi "Masaj yaptırıyordum" dedi

Gazete Habertürk'te bugün yeralan habere göre, Bursa’da bir masaj salonuna fuhuş baskını yapan polis, 9 müşteriyi gözaltına aldı. Biri Mazlumder Bursa’nın Başkan Yardımcısı A.T. çıktı. Filistin’e yardım kampanyaları ile türban protestolarında başı çeken A.T. “Sadece masaj yaptırıyordum” dedi ve serbest bırakıldı.

MASAJ MUTLU SONLA BİTSİN Mİ?

Emniyet Müdürlüğü Ahlak Şubesi ekipleri, merkez Yıldırım İlçesi Şetbaşı Semti’ndeki bir masaj salonunda “fuhuş yapıldığı” ihbarı üzerine harekete geçti. Bir süre takibe alınan işyeri hakkında savcılıktan arama kararı alan polis ekipleri, salona baskın düzenledi.

Operasyon sırasında salonda bulunan 9 “müşteri” ile 3 işyeri yöneticisi ve “masajcı” olarak çalıştığı belirtilen bazı kadınlar gözaltına alındı. Masaj salonunda çalışan kadınların müşterilerine fuhuş isteyip istemediklerini anlamak için “Masaj mutlu sonla bitsin mi?” şifresini kullandıkları iddia edildi.

SERBEST KALDI

Polisin baskınında salonda bulunan müşteriler arasında kısa adı “Mazlumder” olan İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği’nin Bursa Şubesi eski başkanı ve şu anki başkan yardımcısı A.T.’nin de yer aldığı ortaya çıktı.

Bursa’da Filistin için yardım kampanyaları, çeşitli konulardaki basın açıklamaları ve başörtüsü yasağına karşı yapılan protestolarda yer alan A.T.’nin; masaj yaptırmak için salonda bulunduğu ve fuhuş iddiasını kabul etmediği öğrenildi. A.T. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

(Habertürk)