Eğitim - Kariyer MBA ile eğitimde yeni yaklaşım

MBA ile eğitimde yeni yaklaşım

Paylaş
MBA ile eğitimde yeni yaklaşım

Sağlıktan sonra eğitim alanında ilk adımı atan Medicana, sektöre MBA Okulları ile giriş yaptı

MBA Okulları; anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde eğitim ve öğretim verecek. Bunun yanı sıra üniversite düzeyinde de eğitim için çalışmalar sürdürülüyor. Medicana Eğitim Grubu, Türkiye ile birlikte eş zamanlı olarak dünyada da okullar açmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Medicana Eğitim Grubu CEO’su, MBA Okulları Genel Müdürü ve Kurucu Temsilcisi Okan Dilik, MBA Okulları’nın ailelerin özellikle tercih edeceği bir okul olmak için kurguladığı kendine özel sistemi ile sektörde başlangıç yaptığını söyledi.

(Okan Dilik)

Bilim, teknoloji ve sayısal alanlarda ağırlıklı eğitim vermeyi hedefleyen bir eğitim kurumu olduklarını belirten Okan Dilik bilimin yanı sıra güzel sanatlar ve uygulamalı sanatlarda da öğretim sunduklarını kaydetti.

Bilim ve sanat iç içe

Mutlu ve özgür insanlar yetiştirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Dilik “Her çocuğun bireysel farklılıklarına, yetenek, ilgi ve becerilerini dikkate alarak onları geleceğe başarılı bir şekilde hazırlamayı ilke edindik. MBA Okulları uluslararası akreditasyonların üyesi, yüksek kalitede ve ihtiyaca uygun yabancı dillerin eğitimini verecek” dedi.

Haberin Devamı

Öğrencilere 21. yüzyılın ihtiyaçlarına yönelik becerileri kazandıracaklarını ifade eden Dilik, çok yönlü ve çoklu zekayı öncelik alarak eğitim vereceklerini söyledi.

Öğretim sürecinde uluslararası eğitim sistemlerinden faydalanacaklarına değinen Dilik, farklı öğrenme modellerini de uygulayacaklarını belirtti. Üstün zekalı öğrenciler için de eğitim vereceklerini kaydeden Dilik bu eğitimin içinde özel uygulama ve takip programlarına yer vereceklerini vurguladı.

Özgün ölçme sistemi

Verilen eğitimin çıktılarının ölçümlenmesi için özgün, güçlü bir ölçme ve değerlendirme sistemi uygulayacaklarını söyleyen Dilik, “Sistem, rehberlik ve mentörlük modelinin yanı sıra veli-öğretmen ve yöneticilerin de dahil olacağı Medicana Akademi adını verdiği yapıyla da desteklenecek” dedi.