Gündem McDonald's soyguncusu yakalandı

McDonald's soyguncusu yakalandı

Paylaş
McDonald's soyguncusu yakalandı

Şişli'de geçen hafta McDonald's restoranını soyan hırsız, yine şirketin başka bir şubesini soyup kaçarken yakalandı

Şişli'de geçtiğimiz hafta McDonald's restoranını kurusıkı tabancayla soyup kaçan E. T., dün sabah da Mecidiyeköy'de aynı restoranın bir başka şubesini soymak isterken yakalandı. İfadesinde ağabeyinin hasta kızı için soygun yaptığını öne süren E. T., Şişli Adliyesi'ne sevk edildi.

1 YIL MCDONALD'S'TA ÇALIŞMIŞ

23 yaşındaki E.T isimli soyguncunun daha önce de 1 yıl McDonald's'ta çalıştığı ve soygunu gerçekleştirmeden önce mağazaya para giriş çıkışlarını öğrenerek planlar yaptığı belirlendi.

Şişli Halaskargazi Caddesi numara 366'da bulunan Mc Donald's'a 15 Mart'ta giren bir kişi, elindeki silahı göstererek kasada bulunan 17 bin 497 lirayı alarak kayıplara karıştı. Sadece gözleri ve burnu görünecek şekilde kendini kamufulaj eden kişi, güvenlik kameraları tarafından görüntülenmesine rağmen yakalanamadı.

AYNI YÖNTEMLE SOYDU AMA KAÇAMADI

Aynı kişi, bu kez 28 Mart'ta Şişli Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'nde bulunan Mc Donald's'a girerek aynı yöntemle kasada bulunan 9 bin 350 lirayı alarak hızlıca uzaklaştı. Çalışanlar tarafından 155 polis imdat aranarak olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri, çevrede geniş çaplı inceleme başlattı. Soyguncu çaldığı parayla birlikte Fulya Yeşilçimen Sokak'ta polis ekipleri tarafından kaçarken yakalandı.

Gözaltına alınarak Şişli Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen soyguncu, buradaki ifadesinde ağabeyinin epilepsi hastası olan kızını tedavi ettirmek için soygun yaptığını söylediği öğrenildi. E.T isimli soyguncu, polisteki ifadesinin ardından Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

DHA

Haberin Devamı