Spor Mecburen Güiza

Mecburen Güiza

Paylaş
Mecburen Güiza

Kampa geç katıldığı için büyük tepki çeken ve bilinmeyen sakatlığı yüzünden şu ana kadar hiçbir maçta forma giyemeyen Daniel Güiza kıymete bindi

Geldiği günden bu yana hem verilen bonservis bedeli hem yıllık kazancının yüksekliğine karşın bir türlü bunun karşılığını veremeyen Daniel Güiza yoklukta yine baştacı olacak gibi görünüyor. Satılığa çıkarılmasına karşın, isteyen kulüplerin Fenerbahçe’nin talep ettiği bedelinin yarısını bile vermemesi yüzünden elde kalan İspanyol forvet tekrar ilk 11’e doğru yelken açıyor.

Haberin Devamı

Hazırlık kampına zamanında gelmeyen, moralinin bozuk olduğunu her fırsatta dile getiren ve anlaşılamayan sakatlığı yüzünden ancak son günlerde takımla birlikte çalışmalara katılmaya başlayan Güiza, yönetim beklenen golcü transferini yapmayınca kıymete bindi. Gökhan Ünal ve Semih Şentürk’ün de formsuzluğunu göz önüne alan teknik direktör Aykut Kocaman’ın İspanyol futbolcuya forma vereceği öğrenildi.

Sarı -Lacivertli yöneticilerin ise hiç güvenmedikleri Güiza ile yola çıkmanın hata olacağını düşünerek golcü transferi için son hamlelerini yapmaya çalıştıkları bildirildi.