Gündem Mecidiyeköy'de eşcinsel cinayeti

Mecidiyeköy'de eşcinsel cinayeti

Paylaş
Mecidiyeköy'de eşcinsel cinayeti

Eşcinsel oldukları öne sürülen 2 arkadaş, Taksim'de tanıştıkları 2 kişi evlerine davet etti; sabah cinayet haberi geldi

Şişli'de eşcinsel oldukları öne sürülen 2 arkadaş, iddiaya göre, dün gece eğlenmek için Taksim'e gitti. Arkadaşların, bir barda tanışdıkları iki kişiyi evlerine davet ettikleri ve bu kişilerle eşcinsel ilişkiye girdikleri öne sürüldü. Eşcinsel oldukları ileri sürülen arkadaşlardan Amhet Ö. barda tanıştıkları kişi veya kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

6 YERİNDEN BIÇAKLANDI

İddiaya göre olay sabah saat 07.00 sıralarında Mecidiyeköy'deki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşcinsel oldukları iddia edilen Ahmet Ö. ve Nevzat C., Taksim'de bir barda tanıştıkları iki kişiyi evlerine davet etti.

PARA İSTEDİLER



İlerleyen saatlerde Nevzat C. ve Ahmet Ö., barda tanıştıkları kişilerle, ilişkiye girdi. Sabah saatlerinde ise barda tanıştıkları iki kişi, Ahmet Ö. ve Nevzat C.'den para istedi. Ancak para konusunda yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar, Ahmet Ö'yü 6 yerinden bıçakladı. Nevzat C. ise kendisini odaya kilitleyerek şahısların elinden kurtulmayı başardı.

Kimliği belirlenemeyen zanlılar, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Nevzat C'nin olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Sağlık ekipleri, Ahmet Ö'ye yaptıkları kontrolde hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından ölen şahsın cesedi, Şişli Etfal Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, evde parmak izi incelemesi başlattı. İfadesi alınmak üzere Nevzat C emniyete götürüldü. Bardaki güvenlik kamera görüntülerini ve MOBESE kameralarının kaydettiği görüntüleri incelemeye alan polis, zanlıların peşine düştü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Uğur ALAATTİNOĞLU - İSTANBUL - DHA

2