Ekonomi Media Markt, İstanbul'daki 7. mağazasını açtı

Media Markt, İstanbul'daki 7. mağazasını açtı

Paylaş
Media Markt, İstanbul'daki 7. mağazasını açtı

Media Markt, İstanbul'daki 7. mağazasını açtı

Elektronik perakendecisi Media Markt, Türkiye’deki 15., İstanbul’daki 7. mağazasının kapılarını Beşiktaş Fulya’da tüketicilere açtı.

Haberin Devamı

Türkiye’deki ilk mağazasını 2007 yılında Ümraniye’de hizmete sokan, ardından çeşitli illerde de mağazalar açan Media Markt’ın yeni mağazası, Fulya BJK Süleyman Seba Kompleksi’nde sabah erken saatlerde açıldı.

4 bin 800 metre kare alana kurulu olan ve 50 bin çeşit ürünün yer aldığı mağazadan indirimli fiyatlı ürünlerden satın almak isteyen çok sayıda vatandaş, gecenin erken saatlerinden itibaren alışveriş merkezi önünde bekledi. Mağaza görevlilerince vatandaşlara, havanın soğuk olması nedeniyle battaniye dağıtıldı.

Çok sayıda özel güvenlik elemanının görev aldığı açılışta, soğuk havaya aldırmadan saatlerce bekleyen müşteriler izdiham yaşanmaması için bariyerlerle oluşturulan koridorlar aracılığıyla kapıya doğru yönlendirildi.

Haberin Devamı

Mağazanın Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan ile öteki yetkililerin kurdele kesmesiyle açılmasının ardından müşteriler sırayla içeriye alındı.

Mağazaya girerek alışveriş yapanların, indirimli ve stoklarla sınırlı olan LCD televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları ve oyun konsollarına ilgi gösterdiği gözlendi.