Ekonomi Media Markt'tan 13'üncü mağaza

Media Markt'tan 13'üncü mağaza

Paylaş
Media Markt'tan 13'üncü mağaza

Almanya merkezli teknoloji marketi Media Markt, Türkiye'deki 13'üncü şubesini İstanbul Pendik'te açtı. Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, yıl sonuna kadar iki mağaza daha açacaklarını söyledi

İKİ MAĞAZA DAHA AÇACAK

Haberin Devamı

Türkiye’de iki yıldır faaliyet gösteren Alman merkezli teknoloji marketi Media Markt, 13’üncü şubesini Pendik’te açtı. Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, 4800 metrekare alanda kurulan Pendik Media Markt’ın ardından Ankara Kentpark alışveriş merkezi ve İstanbul Beşiktaş’ta olmak üzere iki mağaza daha açacaklarını ve 2009’u 15 mağaza ile kapatacaklarını bildirdi.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR

Topatan, “Dudak uçuklatan kampanyalarımız sayesinde iki yılda, 85 bin metrekare alanda, 36 milyon ziyaretçiye ulaştık” dedi. 2009 sonuna kadar 100 bin metrekare alana ve 1300 çalışana iş imkanı sağlayacaklarını söyleyen Topatan, Pendik mağazasında açılışa özel kampanyalar sunduklarını belirterek “1199 liraya Samsung LCD televizyon, 9.99 liraya MP3 Çalar, 29 liraya DVD Player satacağız” dedi.

Haberin Devamı