Spor Medipol Başakşehir'in yeni transferi Arda Turan İstanbul'da!

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Arda Turan İstanbul'da!

Paylaş
Medipol Başakşehir'in yeni transferi Arda Turan İstanbul'da!

Barcelona'da oynayan Milli yıldızımız Arda Turan Süper Lig'e geri döndü! Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ transferi resmen açıkladı. Arda Turan saat 18:50 civarında İstanbul'a geldi

Medipol Başakşehir yönetimi uzun süredir yoğun çaba verdiği Arda Turan konusunda mutlu sona ulaştı. Milli yıldız Arda Turan'ın Medipol Başakşehir için İstanbul'a geldi.


'TEŞEKKÜR EDİYORUM'


Başakşehir taraftarı, Arda Turan'ı karşılamak için havalimanına geldi. Arda Turan basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Turan 'Sayın Göksel Gümüşdağ, hocamız Abdullah Avcı'ya ve Başakşehir taraftarlarına teşekkür ediyorum. Sadece kısa vadeli hedefler için değil, uzun vadeli başarılar için buradayım' dedi.


ARDA'NIN TWEETİNE CEVAP GECİKMEDİ





POLİS İLE TARAFTAR ARASINDA ARBEDE


Havaalanı dışında polis ile taraftar arasında arbede yaşandı. Çıkan arbede sonrası polis taraftarı sakinleştirerek, olayların büyümesi önledi. Çıkan olaylarda bir taraftar baygınlık geçirdi.


'İMPARATOR ARDA TURAN' SESLERİ


Medipol Başakşehir taraftarı, kulübün anlaşmaya vardığı Arda Turan'ı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na geldi. 150-200 kadar Medipol Başakşehir taraftarı, Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan yıldız oyuncuyu karşılamak için havalimanına gelirken, 'İmparator Arda Turan' şeklinde tezahüratta bulunarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e gönderme yaptı.




ARDA NE KADAR KAZANACAK?


Başakşehir'in, Arda Turan'ın satın alma opsiyonuyla kiraladığını belirten Jordi Mestre, "Arda Turan'ın tüm maliyetini (maaş) Başakşehir karşılayacak" dedi. Arda Barcelona'dan 8 milyon euro kazanıyordu.

Vergiler hariç Arda'nın cebine giren meblağ 4.5 milyon euro'ydu.







Haberin Devamı