Spor Medipol Başakşehir - Kayserispor maç özeti

Medipol Başakşehir - Kayserispor maç özeti

Paylaş
Medipol Başakşehir - Kayserispor maç özeti

Süper Lig'de 30. haftanın açılış maçında şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Medipol Başakşehir sahadan Visca, Arda ve Elia'nın golleriyle sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı

Medipol Başakşehir 3 - 1 Kayserispor

90.DK: Sağ kanattan Visca ortaladı, Adebayor topu Elia'ya indirdi ve Hollandalı oyuncu rahat pozisyonda topu ağlara gönderdi.

80.DK: Umut savunma arkasına koşusunu yaptı ancak Başakşehir savunması dikkatli.

66.DK: Medipol Başakşehir Arda Turan'la golü buluyor. Visca'nın ortasında top ceza sahası dışındaki Arda'nın önünde kaldı. Arda'nın şutu direğin dibinden ağlara gitti.

54.DK: Kayserispor Umut Bulut'la beraberlik golünü buluyor. Başakşehir savunmasına Da Costa topu sektirdi ve Deniz topla buluştu. Deniz'in ortasında Umut Bulut'un kafa vuruşunda top ağlara gitti ve Kayserispor beraberliği yakaladı.

46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sona erdi.

28.DK: Adebayor pasını Arda'ya verdi. İki rakibinin arasından sıyrılan Arda, Visca'nın önüne oynadı. Edin Visca net bir vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti.

21.DK: Kayserispor'da Deniz sağ kanatta topla buluştu. Ortasında top ceza sahası dışına sekti. Şamil topu bir kez daha Deniz'e verdi ama Başakşehir savunması tehlikeyi büyümeden uzaklaştırdı.



11.DK: Elia ceza sahasının önünde pasını Adebayor'a verdi. Adebayor sırtı dönük aldığı topla yüzünü kaleye döndü ve Arda'ya pasını gönderdi ancak savunma topu uzaklaştırdı.

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar


İLK 11'LER


Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Da costa, Epureanu, Alparslan, Mahmut, Emre, Arda, Visca, Elia, Adebayor

Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru, Boldrin, Badji, Kana Bıyık, Şamil, Atila Turan, Deniz Türüç, William Amorim, Umut Bulut

Sumudica tribüne gönderildi

NAPOLEONI YOK


Medipol Başakşehir’de, bu maç öncesinde tek eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte, sakatlığı süren İtalyan futbolcu Stefano Napoleoni, Kayserispor karşılaşmasında görev yapmadı.

Haberin Devamı