Magazin 'Meğer koca bulmaya gidiyormuş'

'Meğer koca bulmaya gidiyormuş'

Paylaş
'Meğer koca bulmaya gidiyormuş'

Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat'ın bakıcısıyla kavga ettiği iddiasına yanıt verdi

“Kavga etmedim, güzelce işten çıkardım. Sürekli Rusya’ya gitmek için izin istiyordu, meğer evlilik programına koca bulmaya gidiyormuş.”

Oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın 6 yaşındaki oğlu Osman Nejat’a bakıcılık yapan İlahe Cebrailova, evlenmek için “Esra Erol’da Evlen Benimle” programına katılmıştı.

İddiaya göre Yeşilçay, Azeri bakıcıyla işini ihmal ettiği için tartıştı. Hürriyet'in haberine göre, ünlü oyuncunun üzerine yürüdüğü Cebrailova da korkup kaçtı. İddialara yanıt veren Yeşilçay, bakıcısıyla aralarında bir tartışma yaşanmadığını söyledi: “Bakıcıyla kavga etmedim, onu güzelce işten çıkardım. 10 gün önce yollarımızı ayırdık.

Kendisi ünlü olmak istiyormuş galiba. Benden sürekli Rusya’ya gitmek için izin istiyordu. Meğer Rusya’ya değil, evlilik programına koca bulmaya gidiyormuş.

Haftada bir gün izni olmasına rağmen üç günlük izinler alıyordu. Önemli işleri olduğunu söylediği için, mağdur olmasın diye yolluyorduk. Ama farklı işler yapıyormuş. Ben televizyon izlemiyorum, nereden bileyim bizi kandırıp evlilik programına gittiğini? Bir de çıkıp bizim hakkımızda sürekli yalan yanlış şeyler konuşuyor. Daha fazla konuşursa, onu mahkemeye vereceğim.”

"O KADINDAN KURTULDUĞUMA ŞÜKREDİYORUM"

Nurgül Yeşilçay’ın oğlunu dövdüğü, bu yüzden işten çıkarıldığı öne sürülen bakıcı İlahe Cebrailova, “Ben onun çocuğunu dövmedim. Kendisi bana sürekli küfür ediyordu, oğluna da küfürler ettiriyordu. Delirmiş gibiydi. O kadından kurtulduğuma bin kere şükrediyorum” dedi. Cebrailova, bu açıklamasının hemen ardından, “Biz Nurgül Hanım’la konuştuk, anlaşarak ayrıldık. Nurgül Hanım evlenme programına katıldığımı bilmiyordu ama şimdi öğrendi” diye konuştu.

2

Haberin Devamı