Magazin Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölüm 4. fragmanı izle: Padişah hayatını kaybediyor

Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölüm 4. fragmanı izle: Padişah hayatını kaybediyor

Paylaş
Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölüm 4. fragmanı izle:  Padişah hayatını kaybediyor

Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölüm 4. fragmanı yayınlandı. Mehmed Bir Cihan fatihi son fragmanında Murat Han, hayatını kaybediyor. Mehmed büyük bir üzüntü yaşarken düşmanları da kolları sıvıyor.

Kanal D'nin en iddialı yapımı olan ve ilk bölümüyle ekranlara damga vurması beklenen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin 1. bölüm 4. fragmanı yayınlandı. Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk bölümde Padişah Murat Han hayatını kaybederken devlet de başsız kalıyor. Mehmed, bu haberle büyük üzüntü yaşıyor. Mehmed'in düşmanları da onu öldürmek için kolları sıvıyor.



Mehmed, devletin başına geçmek için mücadele verirken Delibaş ise Padişah Murat Han'ın ölümünün ardından Mehmed'i Sultan olarak kabul ediyor. Mehmed, ilk bölümde Edirne'ye sefer düzenliyor.


Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk bölümü ile 20 Mart 2018 tarihinde Kanal D ekranlarında...


MEHMED BİR CİHAN FATİHİ OYUNCULARI

Kenan İmirzalıoğlu, Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse, Funda Eryiğit, Sedef Avcı, Ertan Saban, İsmail Demirci, Atsız Karaduman, Burak Tamdoğan, Meral Çetinkaya, Altan Erkekli, İdil Fırat, Toprak Sağlam, Kaan Çakır, Serdar Orçin, Yavuz Sepetçi, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu ve Çetin Tekindor.

Haberin Devamı