Spor Mehmet Ali Aydınlar'dan teşekkür mesajı

Mehmet Ali Aydınlar'dan teşekkür mesajı

Paylaş
Mehmet Ali Aydınlar'dan teşekkür mesajı

Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu'nda kaybeden Mehmet Ali Aydınlar, kendisini destekleyenlere teşekkür etti

Fenerbahçe Kulübü'nün yapılan seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığı Aziz Yıldırım'a kaybeden Mehmet Ali Aydınlar, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Aydınlar, yaptığı yazılı açıklamada, kendisine ve yönetim listesindeki arkadaşlarına oy verenlere teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

" Bugün sadece Fenerbahçe camiası değil, tüm Türkiye bir seçimde nasıl davranılması gerektiğini, nezaket ve centilmenlik içerisinde nasıl davranılabileceğini yaşayarak gördü, takip etti, izledi. Ben ve arkadaşlarım, ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşunda bir seçimin nasıl yapılacağını, seçim çıtasının nasıl yükseltilebileceğini, demokratik bir seçimde mücadelenin nasıl verileceğini bütün güzellikleriyle tüm Türkiye'ye gösterdiğimizi düşünüyorum. Biz bugün Fenerbahçe sevdamızın ne denli büyük olduğunu, göreve geldiğimiz takdirde neleri başarabileceğimizi, herkese en açık şekilde anlattığımız inancındayız. Kongre üyeleri oylarıyla bu arzuyu tercih etmemiş olabilir. Buna da sonunda kadar saygı duyuyor ve yine de teşekkür ediyorum."

Fenerbahçe Kulübü'nde dostluğu, iç ve dış barışı sağlamak için başkan adayı olduğunu ifade eden Aydınlar, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Çok kısa bir süre önce girmem gerektiği inancıyla yer aldığım bu seçimde, bize destek veren, katkıda bulunan, öncelikle Fenerbahçe sevdalılarına, medya kuruluşlarına, sonra ekip arkadaşlarıma ve kampanyamız sırasında büyük çaba gösteren değerli arkadaşlarıma en içten saygılarımı sunuyorum."

Haberin Devamı