Magazin Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi Nevin Şimşek: Bebeğimizin adını Zafer koyacaktım

Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi Nevin Şimşek: Bebeğimizin adını Zafer koyacaktım

Paylaş
Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi Nevin Şimşek: Bebeğimizin adını Zafer koyacaktım

3 aydır Mehmet Ali Erbil'le aşk yaşayan şarkıcı Nevin Şimşek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Bebeğini aldıran Nevin Şimşek, hamilelik sürecini ve yaşananları gözyaşları içinde anlattı

Nevin Şimşek geçirdiği zor günleri Kanal D'nin Magazin D programında şu sözlerle dile getirdi:

Mehmet Ali bana 'Maddi durumum iyi değil. Oğlum Ali Sadi'nin geçen ayki nafakasını bile ödeyemedim. Zaten yazdan yaza çalışıyorum. Çocuğu aldır ilişkimiz eskisi gibi devam etsin' dedi. Sonra bir arkadaşı evime kadar gelip 'Mali senin 1 senelik kiranı ödeyecek, bebeği aldır' dedi.

Maddi olarak gerçekten zor durumdayım. Single'ı bile kredi çekip yaptım. O yüzden kabul ettim. 1 yıllık kiram 35 bin TL. Hamile olduğumu 30 Ağustos'ta öğrenmiştim, adını Zafer Bayramı'ndan dolayı Zafer koyacaktım.



'İKİ-ÜÇ KEZ GÖRÜŞTÜĞÜM İNSANDAN NASIL ÇOCUK SAHİBİ OLABİLİRİM?'


Geçen hafta Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlanan 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil: “İki-üç kez görüştüğüm insandan nasıl çocuk sahibi olabilirim? İş başka raddeye geldi. 260 bin TL değerinde araba istedi benden. Hamileliği sonlandırdı.” demişti.

Bu sözlerin ardından ultrason görüntüleriyle gazetecilere açıklama yapan Nevin de şu sözleri söylemişti:

“Biz üç aydır beraberiz. Rutin sağlık kontrolleri için iki gün hastanede kaldı. İki gün hastanede, başında uykusuz bekledim. Bu fedakârlığa rağmen bana bu iftirayı atıyor. Yok 260 bin lira istemişim, yok araba istemişim. Yani çok vicdansız ve insafsızca bir hareket. Artık ona karşı en ufak bir şey hissetmiyorum.


NEVİN: DAVA AÇACAĞIM


"Ben maddi manevi bu hafta dava açacağım ama insanlar şimdi buna da yorum yaparlar. Bunu 'para almak için' yapıyor derler. Düşünsünler ben bir daha hamile kalamayabilirim. Üstü kapalı tehditle bu durumlara geldik. Ben hakkımı arayacağım…"


Nevin: Mehmet Ali Erbil'e dava açacağım



ŞARKICI NEVİN ŞİMŞEK KİMDİR?


Kiralık Aşk dizisinde yaptığı şarkıyla çıkış yakalayan Nevin Şimşek magazin gündemine Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi olarak düştü. Herkesin konuştuğu isim olan Nevin, henüz 23 yaşında. İstanbul doğumlu olan genç şarkıcı Çarkıfelek yarışmasına katılmıştı. İnstagram'dan sık sık fotoğraflar paylaşan Nevin Şimşek herkesin ilgi odağı durumunda.


Mehmet Ali Erbil: Nevin benden 260 bin TL istedi


Nevin: Bebeği aldırdım 5 bin dolar verdiler

Haberin Devamı