Magazin Mehmet Ali Erbil: Nevin benden 260 bin TL istedi

Mehmet Ali Erbil: Nevin benden 260 bin TL istedi

Paylaş
Mehmet Ali Erbil: Nevin benden 260 bin TL istedi

Şarkıcı Nevin'le kısa süreli bir ilişki yaşayan Mehmet Ali Erbil, canlı yayında tüm merak edilenleri anlattı

61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil bir süredir kendisinden 34 yaş küçük olan şarkıcı Nevin ile birlikteydi.

Nevin'in 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan Mehmet Ali Erbil, 'Duymayan Kalamasın' programına telefonla bağlandı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Nevin hamile mi?


İşte Mehmet Ali Erbil'in o açıklamaları:


Benim için aile kavramı çok önemli bugüne kadar eşlerime olsun çocuklarıma olsun hep korumacı oldum, hep saygılı davrandım. Bu konularda konuşmak istemiyorum. Ama artık olaylar öyle bir raddeye geldi ki bir çocuk bir yavru iki insanın sevgisinden oluşur, böyle bir şey yok ortada.


Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi (Mehmet Ali Erbil'in eşleri ve sevgilileri)


'NEVİN HAMİLELİĞİ SONLANDIRDI'


İki, üç kez görüştüğüm insandan ben nasıl çocuk sahibi olabilirim? Bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey yaşamam da. Ama daha önceki çocuklarım seviden doğmuş parçalarım. İş başka raddeye geldi 2. el arabaya kadar istediler benden. 260 bin TL değerinde. Nevin hamileliği sonlandırdı.


NEVİN İTİRAF ETTİ: 5 BİN DOLAR ÖDEDİ


Mehmet Ali Erbil'den 6.5 haftalık hamile olduğunu açıklayan şarkıcı Nevin'in bebeği aldırdığı ortaya çıktı. Mehmet Ali Erbil'in bunun için kendisine 5 bin dolar ödediğini itiraf eden Nevin, o süreci şöyle anlattı:

Mehmet Ali bana 'Maddi durumum iyi değil. Oğlum Ali Sadi'nin geçen ayki nafakasını bile ödeyemedim. Zaten yazdan yaza çalışıyorum. Çocuğu aldır ilişkimiz eskisi gibi devam etsin' dedi. Sonra kardeşi Mustafa Erbil evime kadar gelip 'Mali senin 1 senelik kiranı ödeyecek, bebeği aldır' dedi. Maddi olarak gerçekten zor durumdayım. Single'ı bile kredi çekip yaptım. O yüzden kabul ettim. 1 yıllık kiram 35 bin TL. Hamile olduğumu 30 Ağustos'ta öğrenmiştim, adına Zafer Bayramı'ndan dolayı Zafer koyacaktım. Geçen pazartesi bebeği aldırdım. Yanımda Mustafa Erbil vardı. Kürtaj sonrası Mehmet Ali'yi görüntülü arayıp 'Zafer artık yok' deyip karşılıklı kahkahalar attılar. Arabanın arka koltuğunda Mustafa Erbil elime 5 bin dolar (17 bin TL) sıkıştırdı. O gün Mehmet Ali'nin evine gittim ama o yoktu. Bir daha da telefonlarıma çıkmadı.

Nevin Vatan Gazetesi'nden Gülşen Yüksel Salt'a şu açıklamaları yapmıştı:

"Hamile olduğumu 30 Ağustos’ta öğrendim. Şu an 6.5 haftalık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. ‘Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler’ diyor. İnanın psikolojim çok kötü. Sürekli yemek yiyorum, çirkinleştim, kilo aldım. Çok duygusalım, sürekli ağlıyorum.


'HASTA VE YAŞLIYDI HAMİLE KALACAĞIMA İHTİMAL VERMEDİM'


Bir de bunların üzerine Mehmet Ali ile ilgili çıkan haberler. Geçen gün bir kızla sevgili diye haberi çıktı. Yok Kıbrıs’a giderken iki kızla görüntülendi. İyi değilim. Mehmet Ali’yi çok sevdim, kandım, inandım. Karı koca gibi 3 aydır her gün beraberdik. Sevdiğim adamdan hamile kaldım. Tabii ki doğurmak isteyeceğim. Ama inanın hamile kalacağım aklımın ucundan geçmedi. Adam hasta bir de yaşlı ya doğal olarak ihtimal vermedim.

'TEK İSTEDİĞİM NÜFUSUNA GEÇİRMESİ'


Mehmet Ali’ye ‘Bana boş kağıda şartlarını yaz, altına imzamı atarım. Senden mal mülk istemiyorum. Tek isteğim bu bebeği nüfusuna al, soyadını ver. İstersen sonra benden ayrıl. Ele güne karşı bu çocuğu kabul etmen gerekiyor. Sonuçta bir starsın’ dedim. Kabul etmiyor."

3 çocuk babası Mehmet Ali Erbil, hamilelik sorularını, "Özel hayatım hakkında yorum yapmayacağım" diyerek geçiştirdi.

Haberin Devamı