Yaşam Mehmet Ali İşgören 7 yıldır 'sözde nikah' kıyıyor

Mehmet Ali İşgören 7 yıldır 'sözde nikah' kıyıyor

Paylaş
Mehmet Ali İşgören 7 yıldır 'sözde nikah' kıyıyor

Mehmet Ali İşgören, resmi nikâhları daha önce kıyılan çiftlerin düğünlerinde ‘göstermelik nikâh’ kıyıyor

İstanbul’da yaşayan Mehmet Ali İşgören’in düğün organizasyon şirketi var. İşgören 7 yıldır resmi nikâhlarını düğünden önce kıydıran çiftlerin düğünlerinde göstermelik nikâh kıyıyor. Çiftlerin bir kısmı eğlence olsun diye, bir kısmı ise ailelerinden gizli kıydırdıkları nikahlarını düğünlerinde göstermelik de olsa tekrarlamak amacıyla bu tercihte bulunuyor.

Haberin Devamı

ÜÇ KİŞİLİK EKİP

İşgören şunları anlattı: “Çiftlerden böyle bir talep gelince, ‘Neden olmasın’ dedim ve başladım. Göstermelik nikâhları ilk başta kendim kıyıyordum. Sonra talep artınca üç kişilik bir ekip olduk. Düğünden önce resmi nikahları kıyılmış ama düğünlerinde de göstermelik nikâh isteyenlere hizmet veriyoruz. Çiftler göstermelik nikâhta istedikleri gibi davranabiliyor.

‘Hayır’ diye espri yaptıklarında nikâhı terk eden bir memur olmuyor. Katıldığım törenlerde, çiftler o güne dair güzel bir anı bırakmak için böyle bir yolu tercih ediyor. Sorularıma istedikleri cevapları veriyorlar. Zaten çiftlerle, masada hangi esprilerin yapılacağını konuşuyoruz. Yetiştirdiğim iki arkadaşım daha profesyonel hareket ediyor. Çünkü onlar ailelerinden gizli nikahlanmış çiftlerin göstermelik nikâhlarını kıyıyor ve ki >

Haberin Devamı