Magazin "Mehmet Ali'den hiçbir şey istemiyorum"

"Mehmet Ali'den hiçbir şey istemiyorum"

Paylaş
"Mehmet Ali'den hiçbir şey istemiyorum"

Tuğba Erbil, "Artık basında yer almak istemiyorum" dedi ve ekledi: "Mehmet Ali'den hiçbir şey talep etmedim!"

Şovmen Mehmet Ali Erbil'den boşanmak için dava açan Tuğba Erbil, önceki gün kardeşi Şeyma Masrafçı ile birlikte İstinye Park'taydı. Emirgan'da 8 bin TL'ye kiraladığı villa için alışveriş yapan Tuğba Hanım; hakkında çıkan 'tazminat ve nafaka' haberleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı: "Artık basında yer almak istemiyorum. Beni unutsunlar" diyen Tuğba Erbil, şunları söyledi:

"Boşandıktan sonra beni göremeyeceksiniz. Artık kimseye konuşmak istemiyorum. İlk defa bunları size söylüyorum. Ben Mehmet Ali'den hiçbir şey talep etmedim. Hiçbir şey istemiyorum. 15 milyon talep etmişim, böyle komik bir şey olamaz. Bu zamana kadar nerede görülmüş ki? Hakkımızda sürekli beni kırıcı haberler yapılıyor; çok üzülüyorum. Biz evimizi ayırdık." Tuğba Erbil'in Mehmet Ali Erbil'den 15 milyon TL, Astoria Alışveriş Merkezi'nde rezidance, Bodrum'da yazlık ve Yeniköy'deki evi istediği iddia edilmişti.

Beyaz eşyaya 25 bin lira harcadı

Haberin Devamı

Tuğba Erbil; Emirgan'daki kiralık evine Darty mağazasından plazma TV, bulaşık makinesi, buzdolabı aldı. Beyaz eşyalarını tamamlayan Tuğba Hanım, yaklaşık 25 bin TL ödeme yaptı. Ardından Zara Home'dan çarşaf, yorgan, nevresim takımı ve havlu alan Tuğba Erbil, daha sonra kardeşiyle birlikte House Cafe'de yemek yedi.

Sabah