Magazin Mehmet Aslantuğ isyan etti

Mehmet Aslantuğ isyan etti

Paylaş
Mehmet Aslantuğ isyan etti

Oyuncu Mehmet Aslantuğ, İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde verilen ödüllere yönelik sert eleştiriler yöneltti

“Beyoğlu’nda kalabalığın arasına iki insanı koyup, teleyle onların öpüşmesini çekiyorlar (Ezel’i kastediyor). Bu da ‘En Unutulmaz Sahne’ ödülünü alıyor.

Halit Ziya Uşaklıgil’in ‘Aşk-ı Memnu’sunda Beşir’in cep telefonuyla sevişme sahnesini kaydetmesi gibi bir şey var mıydı? Oysaki biz ‘Hanımın Çiftliği’nde her şeyi Orhan Kemal’in eserine uygun yaptık.

Bu kadar özenli çalışan ekibe yapılan bir vicdansızlık değil de ne? Aymazlık öyle boyutta ki birileri merhum Dışişleri Bakanı İsmail Cem’in adının arkasına saklanıp, organik çıkar ilişkileri içinde töreni farklı bir noktaya taşıdı.

Bu iş böyle yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi. Bu gözümüzün içine baka baka yapılan bir ayıptır. İsyan ediyorum. Kişisel hiçbir ihtirasım yok.

Ödül alan genç oyuncuları o gece ayakta alkışladım. Ama kendi oynadığım ‘Hanımın Çiftliği’ne sahip çıkmak boynumun borcudur.

Bundan böyle o ödül törenine katılmayacağım. ‘Hanımın Çiftliği’ni bu işte resmen kullandılar. Buna izin veremem, çünkü ortada emek var. İmdat diyorum”.

Haberin Devamı