Gündem Mehmet Aydın Ferrari sayesinde fark edildi

Mehmet Aydın Ferrari sayesinde fark edildi

Paylaş
Mehmet Aydın Ferrari sayesinde fark edildi

‘Tosun’ lakaplı Mehmet Aydın, ‘Çiftlik Bank’ ile 2 sene boyunca 80 bin kişiyi rahatça dolandırmıştı. Topladığı 511 milyon TL parayla da rahat rahat Uruguay’a kaçmıştı. Ama Tosun, 2.5 milyon TL’lik Ferrarisi ile sokaklarında fink atınca Uruguay devleti şüphelenip inceleme başlattı. Panik olan Tosun kaçtı

Mehmet Aydın (27) internette kurduğu ‘Çiftlik Bank’ ile 80 bin kişiden 511 milyon tl toplamıştı. Uzmanların uyarılarına rağmen tedbir alınmayınca Mehmet Aydın elini kolunu sallaya sallaya paralarla Uruguay’a kaçmıştı.

Mehmet Aydın’ın 2.5 milyon TL’ye aldığı Ferrarisi ile görüntüleri dün ortaya çıktı. Ferrari’nin Mehmet Aydın’a ait olduğu ise Uruguay devletinin titizliği sayesinde anlaşıldı.


HALK GÖRÜNTÜ ÇEKTİ


Mehmet Aydın, Aralık 2017’de Uruguay’ın yoksul semtlerinden Malvin Norte’de Ferrarisi ile gezince, halk görüntülerini çekip sosyal medyaya yüklemiş. Bir senatör “Burada ferrari’nin işi ne?” diye şüphelenip kara para önleme komitesini devreye sokmuş. incelemeden Mehmet Aydın çıkmış. Uruguay basını da “Esrarengiz Ferrarili”nin peşine düşünce Mehmet Aydın ülkeden kaçmış.


EŞİ SİGARA İÇSİN DİYE JET KİRALAMIŞ


Mehmet Aydın’ın Uruguay’a ilk defa eşi Sıla Aydın ile 17 Mayıs 2017’de gittiği ortaya çıktı. Kendisine rehberlik yapan Osman K. “Sıla Aydın bir an önce Türkiye’ye dönmek için eşine baskı yapıyordu. Mehmet Aydın, eşi uçakta sigara içmek istediği için Türkiye’ye tarifeli uçakla dönmedi. Özel jet kiraladı” dedi.





İşte Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Uruguay'daki meçhul Osman'ı!


Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın Ferrari, yat ve malikane aldı