Spor Mehmet Ekici çok iddialı

Mehmet Ekici çok iddialı

Paylaş
Mehmet Ekici çok iddialı

Yeni sezonda Werder Bremen formasını giyecek olan milli futbolcu Mehmet Ekici, "Fırtına gibi eseceğim" diye konuştu

Alman spor kamuoyunda kendisinin Mesut Özil’in varisi olarak görülmesinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayan genç futbolcu Alman Sport Bild Dergisi’ne verdiği röportajında "Ben kendi yolumda ilerliyorum. Bremen’de 10 numaralı pozisyonda oynayıp tüm gücümü kullanıp elimden geleni yapacağım. Hedefim çok çalışıp Werder Bremen ile ön sıralarda mücadele edip şampiyonluk yaşamak" diye konuştu.

BREMEN’E GELMEKTEN MEMNUN

Werder Bremen takımına gelmekle çok iyi bir iş yaptığını vurgulayan Mehmet Ekici, "Burada şansımı iyi değerlendirmek istiyorum. Bremen’ de oyunumu geliştireceğimi düşünüyorum. Takımın daha iyi olması için sahada elimden geleni yapacağım ve yeteneklerimi göstermeye çalışacağım" dedi.

Bayern Münih’in geçen sezon antrenörü olan Hollandalı Louis Van Gaal’ın A takımla antrenmanlara aldığını, onun döneminde profesyonel imza attığını vurgulayan Mehmet Ekici" Van Gaal’ın antrenmanlarına da futboluma katkı yapacak çok iyi şeyler öğrendim. Özellikle hedefe ulaşacak pas vermesini" dedi.

MEHMET SCHOLL’DAN ÖVGÜ

Bayern Münih’in Alman 3. Ligi’nde oynayan ikinci takımında 2009 ve 2010 yıllarında Mehmet’in teknik direktörlüğünü yapan Scholl, genç oyuncular ile iyi anlaşan Bremen Teknik Direktörü Thomas Schaaf’ın sorumluluk vermesi durumunda Mehmet’in çok gol atacağını söyledi.

Scholl ayrıca "Mehmet henüz genç ve biraz daha gelişmesi lazım. Mehmet futbolculuğu yanında, insan olarak da çok iyi. Öğrenmeye istekli ve verilen tavsiyelerini dinleyip uyguluyor.

Mehmet ayrıca diğer futbolcularda olmayan benzersiz bir oyun kalitesine sahip. Teknik açıdan mükemmel. Kendisine güvenildiği zaman takımı için varını yoğunu harcar. Gelecekte zirveye yerleşip isminden bahsettiren olacaktır" yorumunu yaptı.

DHA

Haberin Devamı