Spor Mehmet Ekici Fenerbahçe'ye resmen imzayı attı

Mehmet Ekici Fenerbahçe'ye resmen imzayı attı

Paylaş
Mehmet Ekici Fenerbahçe'ye resmen imzayı attı

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mehmet Ekici, bugün 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığıyla kapatan Fenerbahçe, yeni sezon için imza şova başlıyor. Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz yılın devre arasında anlaştığı ancak Trabzonspor'un transferine izin vermediği Mehmet Ekici'yle bügün resmi sözleşme imzaladı. Tören, bizzat Aziz Yıldırım'ın sunumuyla gerçekleştirildi.

Anlaşmanın 3 seneyi kapsayacağı ve Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'den yılda 2,5 milyon Euro garanti ücret alacağı belirtildi. Bonservis bedeli ödenmeyen oyuncuya, 1 milyon Euro da imza parası verilecek.

"ARTIK ÖNÜME BAKMAK İSTİYORUM"


Resmi sözleşmeye imza atmadan önce konuşan Mehmet Ekici "Şahsım adına bildiğiniz gibi 6 aylık zor bir süreç geçirdim. Burada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Aklınızda çok soru işareti vardır, ancak sizi kırmak zorundayım. Bu konulara artık daha fazla girmek istemiyorum. Benim için önemli olan futbol, bundan sonrasında önüme bakmak isityorum. Değerli başkanım ve yöneticilerime çok teşekkür ediyorum, bu zor süreçte hep yanımda oldular. Ben de taraftarların bana göstermiş olduğu sevgi ve güvenin karşılığını vermek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı