Spor Mehmet Eren Antalyaspor'da

Mehmet Eren Antalyaspor'da

Paylaş
Mehmet Eren Antalyaspor'da

MP Antalyaspor, dış transferde 5'inci imzayı Kayserispor'un forvet oyuncusu Mehmet Eren Boyraz'a attırdı

Asbaşkan Acarlıoğlu, yıllar önce Antalya’da forma giyen bir futbolcuyu yeniden transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mehmet Eren’in Antalyaspor, Genpaspor ve Kepezspor’da görev aldıktan sonra Beylerbeyi’ne gittiğini belirten Acarlıoğlu, "Kendisi Kayseri’de iyice pişti. Burada onun için ustalık dönemi başlıyor.

Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bizim arzu ettiğimiz bir arkadaşımızdı. Elimizde büyüdüğüne inandığımız Mehmet Eren, Antalyaspor’da başarılı olacaktır" dedi.

Kırmızı beyazlı takıma transfer olduktan sonra çok mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Eren Boyraz ise, "İlk adımı attığım yere döndüm. Asbaşkanımızın dediği gibi, ustalık dönemine geldim. Antalyaspor’un bir parçası oldum ve elimden geleni yapacağım.

Antalyaspor’un çok istekli olması, teknik heyetin tavrı benim burayı tercih etmemde önemli rol oynadı" diye konuştu.

Birçok kulüpten transfer teklifi gelmesine rağmen en doğru yerin Antalyaspor olduğuna karar verdiğini vurgulayan Mehmet Eren, daha sonra şunları söyledi:

"Transferim iki tarafa da hayırlı olsun. Sonuçta kıramadığım insanlar devreye girdi ve 3 yılımı geçirdiğim bir kulübe geldim. Geldiğim için mutluyum.

Antalyaspor iyi tranferler yapıp kadrosunu korudu. Türkiye kupasını alıp daha ileriye gidecektir. Buna inanıyorum."

Kendisini 2 yıl Antalyasporlu yapan sözleşmeyi imzalayan Mehmet Eren, andından da kırmızı beyazlı formayı giyerek objektiflere poz verdi.

Süleyman EKİN/DHA

Haberin Devamı