Spor Mehmet Helvacı herkesi bombaladı

Mehmet Helvacı herkesi bombaladı

Paylaş
Mehmet Helvacı herkesi bombaladı

Galatasaray başkan adayı Mehmet Helvacı, gündem yaratacak açıklamalar yaptı

Helvacı, seçimden kaçış olmadığını belirterek, "Galatasaray için seçim artık bir zorunluluktur" dedi. Başkan Adnan Polat'ın hiçbir baskı altında kalmadan seçim takvimini açıkladığını ifade eden Helvacı, "Kendine güveniyorsa seçime girsin" diye konuştu.

"ÜNAL AYSAL ÖZÜR DİLEMELİ"

Helvacı, "Ben artık bu adam (Polat) hakkında konuşmak istemiyorum. Eğer seçim olmazsa biz de imzaları devreye sokarız" dedi.

Ünal Aysal'ın kendisinden özür dilemesi gerektiğini belirten Helvacı, Aysal ile ilgili kendisinde bulunan belgeleri açıklayacağını, Aysal'ın da kendisinde olduğunu iddia ettiği belgeleri gün yüzüne çıkartması gerektiğini söyleyerek "Hodri meydan" dedi.

"HOCAMIZI BULDUK"

Başkan adayı Mehmet Helvacı, seçilmeleri halinde hiçbir şeyin gizli olmayacağını söyledi. Her şeyin bir plan dahilinde yapılacağı ifade eden Helvacı, "Futboldaki aklımızı da bulduk sanıyorum. Yabancı olan direktörümüz Kasımpaşa maçında takımı tribünden izleyecek" diye konuştu.

"BAŞKAN OLURSAM"

Helvacı, "Yönetime girdikten sonra iş hayatında yükselişiniz oldu mu?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Müvekkil sayım azaldı. Başkan olduğum takdirde işyerimi kapatacağım. Sadece üniversitede ders vereceğim. Başkanlık yaparken hukuk büromla ilgilenmem gerçekten imkansız."

Haberin Devamı