Siyaset Mehmet Metiner'den Bülent Arınç'a sert yanıt!
Paylaş
Mehmet Metiner'den Bülent Arınç'a sert yanıt!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Bülent Arınç'ın yaptığı açıklamalara çok sert yanıt verdi

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'le ilgili çok sert açıklamalar yapmış, "İyi bir siyasetçi değil, çok yanlış hareketler yapılıyor. Meclis'te sevilmediğinin de tanığıyım. Adıyaman'da son sıradan seçilmişti. Adıyaman'dan geldiler bize yalvardılar bunu bizden alın. Fitne çıkarıyor dediler. Onu oradan alıp İstanbul'da orta sıralara verdiler" demişti.

Bülent Arınç'ın bu açıklamalarına Mehmet Metiner'den yanıt geldi. Mehmet Metiner, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu sözler sana ait ise çapın ve seviyen bu kadar işte!" dedi.


İşte Mehmet Metiner'in Twitter üzerinden yaptığı o sert açıklamalar:

Adıyaman'dan geldiğini söylediğin kişiler de FETÖ'cü ve senin gibilerdir mutlaka! Seni de 81 ilden kripto FETÖ'cüdür fitnecilik yapıyor diye şikayet ediyorlardı. Nasıl biri olduğun görüldü. Haklıymışlar! Adıyaman'da son sıradan değil, 2. sıradan, Reis'in kontenjanından seçildim. Senin gibilerin beni sevmemesinden de ancak mutluluk duyarım! Madem beni Adıyaman'dan aldıracak gücün vardı da niye liste dışı bırakamadın beni? Bak İstanbul'da en iyi sıradayım. Ya sen? Senin de, o dönem senin gibi iktidar katında bulunanların da beni harcamaya gücünüz yetmedi. Yetmeyecek de inşaallah.



BÜLENT ARINÇ NE DEMİŞTİ?


Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Mehmet Metiner'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Arınç, "Metiner kimdir ki sözleri bu kadar kıymetli olsun, internet sitelerinde kendine yer bulsun. Benim de gönül dünyamda bir sinek ısırığı kadar yeri yok. İyi bir siyasetçi değil, çok yanlış hareketler yapılıyor. Meclis'te sevilmediğinin de tanığıyım. Adıyaman'da son sıradan seçilmişti. Adıyaman'dan geldiler bize yalvardılar bunu bizden alın. Fitne çıkarıyor dediler. Onu oradan alıp İstanbul'da orta sıralara verdiler.Ben kendisinin AK Parti'ye bir şey kattığını düşünmüyorum. Kendisi daha önce de başka siyasi partilerde yer almıştı" demişti.

Haberin Devamı