Spor Mehmet Okur ameliyat olacak

Mehmet Okur ameliyat olacak

Paylaş
Mehmet Okur ameliyat olacak

NBA'de formasını giydiği Utah Jazz'ın Denver Nuggets ile yaptığı maçta sakatlanan milli basketbolcu Mehmet Okur, yarın veya 21 Nisan Çarşamba günü ameliyat olacak

Mehmet, kendisine ait "www.memo13.com" adresli internet sitesinde yapılan açıklamada, Denver Nuggets ile yapılan play-off ilk tur maçında, ikinci çeyreğin bitimine sekiz dakika kala sakatlanan Mehmet’in, çekilen MR sonucunda aşil tendonunda yırtık olduğu tespit edildiği ve milli basketbolcunun yarın veya 21 Nisan Çarşamba günü ameliyat olacağı bildirildi.

"BU SEZONU KAPATTIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Mehmet Okur, internet sitesine yaptığı açıklamada, sezonu kapattığı için çok üzgün olduğunu ifade ederek, "Kopma olmadığı için tabii ki mutlu olmam gerekiyor. Ancak ameliyat olacağımdan dolayı çok da mutlu olduğumu söyleyemem. En az bir ay ayağımın alçıda olacağı, daha sonra da özel bir bot giyeceğim söylendi. Bu sezonu kapattığım için çok üzgünüm. Bundan 10 gün önce bana sorsaydınız, ’ne olacak diye’, cevap olarak ’En azından bir Batı Yakası finali’ derdim" dedi.

Türkiye’den çok sayıda telefon ve mesaj geldiğini vurgulayan Mehmet, şunları kaydetti: "Telefonumu pek açmıyorum, çünkü çok sayıda kişi arıyor. Evi de arayanlar olmuş. Herkese teşekkür ediyorum, ama yapacak bir şey olmadığı için de takımım ve taraftar adına üzülüyorum.

İki sezondur inanılmaz sezon sonu şanssızlığı yaşıyorum. Moralim çok bozuk. Bütün sezon çalışıp, çabalayıp iki sezondur böyle son noktayı koymak pek adil değil. Bu sezon özellikle sağlıklı olduğumuzda herkesi her yerde yenebileceğimizi göstermiştik. Arkadaşlarımın 1-0 geride olmalarına rağmen müthiş bir mücadele göstereceklerini, ve tüm olumsuzluklara rağmen turu geçeceklerine yürekten inanıyorum."

Öte yandan, Mehmet’in Türkiye’deki doktoru Prof. Dr. Mustafa Karahan, milli basketbolcunun resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Utah Jazz’ın doktoru Lyle Mason ile görüştüğünü, ameliyat kadar ameliyat sonrası tedavinin de Mehmet’in en kısa zamanda sağlığına kavuşması açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Mehmet Okur’un aşil tendonu, kas tendon bileşkesine yakın bir bölgeden kopmuş ve bu hafta içerisinde aşil tendon onarımı yapılması planlanıyor" dedi.

Haberin Devamı

AA