Spor Mehmet Özdilek: Maçı kaybetmeyi hak etmedik

Mehmet Özdilek: Maçı kaybetmeyi hak etmedik

Paylaş
Mehmet Özdilek: Maçı kaybetmeyi hak etmedik

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 1-0 yenildikleri Gaziantepspor maçına ilişkin, "Takım olarak da şehir olarak da maçı kaybetmeyi hak etmedik" dedi.

Maçın ardından katıldığı basın toplantısında Mehmet Özdilek, taraftarları önünde mağlup olmanın üzüntü verici olduğunu söyledi.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını aktaran Özdilek, "Bu maçtan sonra ne söylenir açıkçası bilmiyorum. Takım olarak da şehir olarak da maçı kaybetmeyi hak etmedik. Maç beklediğimiz gibi başladı. Rakibin direkten dönen top haricinde ilk yarıda pozisyonu yok. İkinci yarı oyuncu değişikleriyle maçı Gaziantepspor’un sahasına yıktık, golü de bulduk aslında" diye konuştu.

Özdilek, Gaziantepspor’u öne geçiren golden önce kendilerinin attığı golün hakemin yanlış kararıyla iptal edildiğini öne sürerek, "Verilen gol daha sonra iptal edilen gol. Bu süreçte çok gelgitler oldu. Hep hakemlere saygı duyuyoruz, bunu da ifade ediyoruz. Şimdi hakemin pozisyonuna baktım çok doğru bir yerde duruyor, alanın tamamına hakim bu kadar net görüyor ki her şeyi 1,2,3 pozisyon sonra golü veriyor. Herkes seviniyor daha sonra yandan bir ses ’gol değil’ diyor."

Hakemin kendisinin verdiği gol kararını sonra değiştirmesine anlam veremediklerini ifade eden Özdilek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yazık değil mi sen görüyorsan ver. Faulse faul, else el her şeyi verebilir hakem problem değil ama pozisyonu çok doğru, alanın tamamını görüyor. Yazık değil mi bu çocukların emeklerine. Sabaha kadar oynasak Gaziantepspor’un gol atma şansı yok, sabaha kadar. Ne yapalım şimdi. Öyle haftalarda oynuyoruz ki her puan değerli, 1 puan da 3 puan da değerli. Biz size saygı duyuyoruz, siz de bize saygı duyun."

Haberin Devamı