Spor Mehmet Topuz'un 'Maske'sini çaldılar

Mehmet Topuz'un 'Maske'sini çaldılar

Paylaş
Mehmet Topuz'un 'Maske'sini çaldılar

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topuz'un Kayseri'deki villasında bulunan 6 aylık Kangal köpeği "Maske"yi çalan 3 kişi aranıyor

Topuz’un Kayseri’nin Talas ilçesi Harman Mahallesi Ilgaz Sokak’ta bulunan villasının bahçesine gece yarısı giren 3 kişi, kulübede bulunan ve 6 aylık olduğu bildirilen "Maske" adındaki Kangal cinsi köpeği çaldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, güvenlik kamerasının kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtlarda, villa çevresinde dolaşan ve yaşlarının küçük olduğu tahmin edilen 3 kişinin eşkali belirlendi.

Polis ekiplerinin villanın çevresinde önlemlerini artırdığı öğrenildi. Mehmet Topuz’un ise yavru köpeğinin bulunması için sık sık Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü arayıp bilgi aldığı öğrenildi.

Mehmet Topuz’un villasında çalışan ve ismini vermeyen bir kişi "Köpeği çalanlar geri getirsin istiyoruz. Mehmet Topuz, çok sevdiği köpeğinin çalınmasına çok üzüldü. Biz de çok üzgünüz" dedi.

Mehmet Topuz’un Talas ilçesinde bulunan villanın bahçesindeki kulübelerde halen Kangal, Sibirya Kurdu ve Alman kurdu cinslerinde 5 köpeği daha bulunuyor.

Haberin Devamı