Magazin Mehmet Tuna: Seda Sayan bizi kapıya koydu!

Mehmet Tuna: Seda Sayan bizi kapıya koydu!

Paylaş
Mehmet Tuna: Seda Sayan bizi kapıya koydu!

Şamdan adlı ünlü mekanın sahibi Seda Sayan ile polemik yaşayan işletmeci Mehmet Tuna ''Kirayı 90 bin dolara çıkardı. Haziran'da çıkacaktık ama Şubat ayında kapıya koydu'' dedi

Geçen aylarda geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süre Amerikan Hastanesi'nde yatan Mehmet Tuna, önceki gün hastane çıkışında görüntülendi.

Basın muhabirleriyle ayaküstü sohbet eden Mehmet Tuna, "Şimdi daha iyiyim. Beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ederim" dedi.


Seda Sayan ve Sezen Aksu arasında 'Şamdan' krizi


Seda Sayan'ın sahibi olduğu Şamdan adlı ünlü mekanın işletmeciliğini yapan Mehmet Tuna, Sayan’ın ne ziyaretine geldiğini ne de aradığını belirtti.

Mehmet Tuna, 42 yıllık gece kulübü Şamdan'ı icra ve haciz yoluyla boşaltan şarkıcıya tepki gösterdi.

"SEDA BİZİ KAPIYA KOYDU"


Şamdan'dan sonra Seda Sayan'ın yeni kiracısı Cookshop oldu


İşletmeci, Seda Sayan için şunları söyledi: "Mekandan ayrılmam için kiramı astronomik bir rakama çekti. 90 bin dolar kira olur mu? Buna kim dayanabilir? Karşılıklı yapıcı konuşmalarımızın hepsini çöpe attı. Haziran ayına kadar orada kalacaktık normalde. Ama şubatta kapıya kamyon dayadı. İcra ve hacizle bizi kapıya koydu." Tuna, "Gel evimi Şamdan yap" diyen Sezen Aksu’ya da minnettar olduğunu belirtti.

Haberin Devamı