Spor Mehmet Yıldız imzayı attı

Mehmet Yıldız imzayı attı

Paylaş
Mehmet Yıldız imzayı attı

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'ın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı

Sivasspor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, kulübün sembol isimlerinden kaptan Mehmet Yıldız ile 2 yıl daha sözleşmeyi uzattıklarını ifade etti.

Mehmet Yıldız’ın başarılı performansının devam etmesini dileyen Otyakmaz, şöyle konuştu: "İnşallah geçtiğimiz yıllarda göstermiş olduğu performansı, önümüzdeki yıllarda da gösterip, tekrar iddialı bir şekilde, bütün Yiğidolar’ın, bütün Anadolu’nun özlemle beklediği Sivasspor’u, önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde kaptan olarak temsil edeceğini ümit ediyoruz ve bütün dualarımız bu yönde. İnşallah hepimiz için, hem Mehmet için hem Sivasspor için hayırlı olur. Böylece Mehmet Yıldız hakkındaki spekülasyonlar da umarım sona erer, hayırlı, uğurlu olsun."

Otyakmaz, şampiyon olan Bursaspor’u da tebrik ederek, "İnşallah Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi en iyi şekilde temsil edip başarılı olurlar, bütün Anadolu’yu mutlu ettiklerini belirtmek istiyorum" dedi.

Daha sonra Otyakmaz ve Mehmet Yıldız, sözleşmeyi imzaladı. Kulübüyle 31 Mayıs’ta sona erecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Mehmet Yıldız’ın mutlu olduğu gözlendi.

"KULÜBÜMDE KALDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"


Golcü oyuncu Mehmet Yıldız, kulübünde kaldığı için çok mutlu olduğunu kaydederek, "Sürekli spekülasyonlar çıktığında, devamlı olarak kulübümde mutlu olduğumu, burada olmaktan ve futbol oynamaktan mutlu ve huzurlu olduğumu söylemiştim zaten. İnşallah bu her iki taraf için de hayırlı olur" dedi.

Sivasspor’un geçen senelerde yakaladığı başarıyı önümüzdeki yılda ve yıllarda da yaşaması için çaba göstereceklerini anlatan Yıldız, "Sivasspor’u, önümüzdeki yıllarda kaldığı yerden daha büyük başarılara götürmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Yıldız, imza töreninin ardından Sivasspor Bayrağı önünde basın mensuplarına poz verdi.

AA

Haberin Devamı