Magazin Mehtap Ar kimdir? Sağlık durumu nasıl?

Mehtap Ar kimdir? Sağlık durumu nasıl?

Paylaş
Mehtap Ar kimdir? Sağlık durumu nasıl?

Unutulmaz sanatçı Aysel Gürel'in kızı, Müjde Ar'ın kardeşi olan Mehtap Ar'ın uzun süredir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Bu gelişmeyle birlikte ünlü oyuncu hakkındaki bilgiler merak edilirken 'Mehtap Ar kimdir?' sorusu sorulmaya başlandı.

Aysel Gürel’in kızı Mehtap Ar'ın, şubat ayından bu yana hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Sanatçı Müjde Ar kardeşinin durumu hakkında açıklama yaparak 'Mehtap geçen şubat ayında hastalandı. Hastanede olduğumuz doğru ama onkoloji bölümünde değiliz. Şu kadarını söyleyeyim, biz kendi isteğimizle, daha iyi bakılması için onu yoğun bakıma aldırdık. Çünkü normal odada çok misafiri oluyordu, dinlenemiyordu." diyerek olayı doğrularken bu üzücü gelişme sonrası Mehtap Ar hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

MEHTAP AR KİMDİR?

Mehtap Ar, 6 Nisan 1957 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Ünlü şarkı sözü yazarı Aysel Gürel ile Tercüman Gazetesi muhabirlerinden Vedat Akın‘nın (Ebrem) kızıdır. Müjde üç yaşındayken Aysel’le baba Vedat Akın (Ebrem) ayrıldı. Ayrıldıklarında annesi Mehtap Ar’a hamile idi. Ablası Müjde Ar da sinema oyuncusudur. Ablası ile birlikte dedesinin yanında büyüdü.

2000 yılında “Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu” adı ile çocuk tiyatrosu kurdu, turnelere çıkarak Anadolu’yu dolaştı. Mehtap Ar, ilk evliliğini 17 yaşında tiyatrocu biri ile yaptı. Kısa sürede boşandı. Mehtap Ar’ın ikinci evliliğinden Söz Ar adında bir oğlu vardır.