Dünya Meksikalı göçmen, susuzluğunu gidermek için antifriz içti

Meksikalı göçmen, susuzluğunu gidermek için antifriz içti

Paylaş
Meksikalı göçmen, susuzluğunu gidermek için antifriz içti

ABD’de yaklaşık 100 kaçak göçmenin bulunduğu bir kamyonun kasasındaki Meksikalı Manuel Chavez, aracın içinde susuzluğunu gidermek ve ferahlamak için antifriz içti

Meksika’nın Jalisco eyaletinden daha iyi bir yaşam umuduyla ABD’ye gelmeye çalışan 42 yaşındaki Manuel Chavez, yolculuğunun sonunda kendisini komada buldu.

Kaçakçılar tarafından, yaklaşık 100 kişiyle birlikte, içinde hiçbir yiyecek veya içeceğin olmadığı bir kamyonun kasasına kapatılan Chavez, bırakıldıkları yerde içerideki sıcaklıkta biraz olsun ferahlamak ve susuzluğunu giderebilmek için antifriz içti. Chavez, olayın ardından bilincini kaybetmiş halde araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Sputnik'in aktardığına göre; hastanede tedavi altına alınan Chavez’in komaya girdiği ve pazartesi günü kendine gelebildiği belirtildi.

Kens Canal 5’e konuşan Chavez’in arkadaşı Cecilia Riveraİçecek bir şeylere ihtiyacı olduğu ve bulabildiği tek şey olduğu için antfriz içmiş. Nasıl bir çaresizlik içinde olduğunu hissedebiliyorum. Araçta havalandırma da yok ve öylece bırakılmışlar” dedi.

Rivera, kaçakçıların Chavez’in telefonuna el koyması nedeniyle hiçkimseye ulaşamadığını da aktardı.


Haberin Devamı