Magazin Melek teklifine hayır dedi!

Melek teklifine hayır dedi!

Paylaş
Melek teklifine hayır dedi!

Podyumların ünlü güzeli Tuğçe Kazaz, sırtlarına melek kanadı takarak podyumlarda salına salına yürüyen Victoria's Secret meleklerinden biri olmaya “Hayır” dedi

Tuğçe Kazaz, bir zamanlar rüyalarını süsleyen Victoria’s Secret modellerin den biri olma şansını elinin tersiyle itti. Gece hayatını, alkolü ve sigarayı bırakıp, kendini Uzak doğu öğretisi Thai Chi’ye veren Kazaz, dünyaca ünlü iç çamaşırı markasından gelen “Meleklerimizden biri ol” teklifine ‘Hayır” dedi.

Haberin Devamı

GALERİ: TUĞÇE'NİN SEKSİ POZLARI!

GALERİ: DÖVMELERİM UĞURLU GELİYOR!

Kazaz’ın bu kararı almasının nedeni ise yaşamını tamamen değiştirmesi ve artık iç çamaşırı ve bikini defilelerinde yer almak istememesi.

ARTIK BİKİNİ GİYMEYECEK

Teklifi geçen sene eylül ayında Milano’da yaşadığı sırada alan Kazaz, görüşmeye giderek Victoria’s Secret yetkililerini kibarca geri çevirdi. Bikini ve iç çamaşırı defilelerine çıkmak istemeyen güzel model son olarak da Sunset’in katalog çekiminde yer aldı. Ünlü model, kendini Thai Chi felsefesine verdikten sonra hakkında çıkan “Budist oldu ” iddialarını, “Sağlığımı ve formumu korumak için düzenli bir şekilde Tai Chi çalışıyorum” diyerek kabul etmemişti.

TAI CHI NEDİR?

Temeli evrensel yaşam enerjisi olan Çin dövüş ve Hint meditasyon öğretilerinin birleşimi olarak adlandırılabilecek spor ve yaşam felsefesi. Maddi ve manevi hırslardan arınmayı, karşılıksız iyiliği temel alan yaşam biçimi sunuyor. Kas gücü yerine iç enerji ve vücuttaki koordinasyonu artırmayı hedef alan Thai Chi, yavaş ve yumuşak hareketlerin zihinsel konsantrasyon ve nefes teknikleriyle desteklenmesiyle yapılıyor.

Haberin Devamı