Magazin Meleklerin Aşkı neden final yapıyor? Meleklerin Aşkı 11. bölüm fragmanı!

Meleklerin Aşkı neden final yapıyor? Meleklerin Aşkı 11. bölüm fragmanı!

Paylaş
Meleklerin Aşkı neden final yapıyor? Meleklerin Aşkı 11. bölüm fragmanı!

Meleklerin Aşkı 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı yeni bölümün ardından 20 Eylül Perşembe akşamı ekranlara veda edecek. Peki, dizi neden final yapıyor?

Meleklerin Aşkı 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı yeni bölümde Yağmur herkese Melek'le sevgili olduklarını açıklamak isterken; Melek'se tereddütlerini sıralayıp buna engel oluyor. Ekrem eski eşiyle yeniden bir araya gelmek isterken Rukiye söz istiyor. Öte yandan Necmettin yüzünden ailesi karakola düşüyor. Peki şimdi nasıl bir final bizleri bekliyor?

Haberin Devamı

MELEKLERİN AŞKI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Son fragmanın yayınlanmasıyla birlikte dizinin fanlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Fragmanda Meleklerin Aşkı'nın final yapacağı duyuruldu. Bu gelişmeyle birlikte diziyi yakından takip edenler "Meleklerin Aşkı neden final yapıyor?" sorusunu sormaya başladı. Konu hakkında kanaldan henüz bir açıklama yapılmazken dizinin yaz dönemi vesilesiyle ve reytinglerde yeteri kadar başarı elde etmediği gerekçesiyle yayından kaldırıldığı düşünülüyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Meleklerin Aşkı'nın 10. Bölümünde; Melek, büyük bir hayal kırıklığıyla eve döner. Masal, daha başlamadan bitmiş; esas oğlan onu daha yolun başındayken terk etmiştir. Melek, öyle zannetmektedir. Hâlbuki Yağmur, Ekrem’in kumpasıyla rehin alınmıştır. Yağmur, tek silahı olan aşkıyla oradan kurtulmayı başarmış, eve dönmüştür. Fakat Melek artık ona inanmamaktadır. Çünkü Ekrem, Rukiye ile Yağmur’un tüm planlarını deşifre etmiş, Yağmur’un bir kez daha Melek’in gözünden düşmesini sağlamıştır. Melek artık hiç kimseye güvenmemektedir. O yüzden Almanya’ya kesin dönüş yapmak üzere yola çıkar. Yağmur, bu kez kimsenin sözünü dinlemez, yalnızca kalbinin sesini dinler. Melek’i ne olursa olsun kendisine inandıracaktır. Nitekim öyle olur. Defalarca hayatını kurtardığı kızın gözlerinin içine bakar ve ona aşkını ilan eder. Melek de ilk kez kendisini Yağmur’un kollarına bırakır. Genç âşıklar artık sevgilidir. Fakat bunu herkesten saklayacaklardır. Bunun en önemli sebebi de Ekrem faktörüdür. Önceden aşkını saklayan Yağmur, şimdi de ilişkisini saklamak zorundadır. İki âşık, aynı evin içinde adeta köşe kapmaca oynamaya başlar. Necmettinlerin meditatif tatili, işkence olmaya devam etmektedir. Hatta işkence boyut değiştirir. Çekilmezler bir belanın ortasındadır. Buldukları sahipsiz karavan, başlarını büyük bir belaya sokar. Necmettin, ailesini kurtarmak için belaya gözü kapalı atlar. Karavanı, gitmesi gereken yere götürecek, çocuklarını rehin olmaktan kurtaracaktır. Fakat hiçbir şey planladıkları gibi gitmez, Necmettin’le Melike, suçüstü yakalanırlar.

Haberin Devamı

10. BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı