Gündem 'Melih Bey bizden daha iyi bilir'

'Melih Bey bizden daha iyi bilir'

Paylaş
'Melih Bey bizden daha iyi bilir'

İzmir'de bugün şiddetli yağmurdan dolayı çok sayıda ev ve işyerini su basarken, iletişimde aksaklıklar yaşandı, yollar göle döndü, dereler taştı, vatandaşlar isyan etti. Ankara Büyükşehir Belediye Melih Gökçek, Twitter'dan CHP'yi 'Balıkadam' göndermesiyle eleştirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun cevabı gecikmedi

İzmir'de şiddetli yağmur hayatı felç etti. Çok sayıda ev ve işyerini su basarken, iletişimde aksaklıklar yaşandı, yollar göle döndü, derelerin çoğu taştı, vatandaşlar isyan etti. CHP'yi eleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Melih Gökçek, Twitter'da yazdıklarıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

>> GÖKÇEK'İN BALIK ADAM TWEET'İNE TEPKİ YAĞDI

Gökçek, Twitter'da İzmir'deki sel felaketi ve CHP ile ilgili şunları yazdı:

''SEVGILI CHP'LILER İZMİR'İN BU HALİ İÇİN GÜRÜLTÜ KOPARACAK MISINIZ?YOKSA DİLİNİZİ YUTACAKMISINIZ? :)
ANKARA'DA OLSA FERYADI FİGAN ORTALIĞI SARARDI DEĞIL Mİ?YOBAZLIK BU OLSA GEREK..
BAKIN ASLINDA BU HER BELEDIYENIN BAŞINA GELEBİLİR... AFAT ALTYAPI DİNLEMEZ...YAĞMUR BAŞKA AFAT BAŞKADIR...
BU,SIZ CHP'LİLERE DERS OLSUN...KURTARMA ARACINIZ KURTARILACAK HALE GELİRSE SIZLE ALAY EDERLERSE BUNDAN
DERS ÇIKARMALISINIZ...ŞIMDI SIZE BALIK ADAM GÖNDERELIM Mİ DERLERSE KIZMA YOK TAMAM MI?:)''

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in twitter’da yazdığı “İzmir’e balık adam gönderilim mi” mesajı twitter ve facebook’u karıştırdı. Çarşamba günü yapılacak EXPO 2020 oylaması için Paris’te bulunan ve delege ülkelerle ikili görüşmeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Hürriyet aracılığı ile Gökçek’e mesaj gönderdi.

Haberin Devamı

Kocaoğlu Hürriyet’e şunları söyledi: “İzmir, özellikle denizin yükselmesi nedeniyle olağanüstü bir gün yaşadı. Böyle bir afet üzerinden prim yapmaya ve karşı tarafı karalamaya çalışmayı, bir meslektaşıma yakıştıramadım. Yerel yöneticiler kendi işine bakmalı. Ama laf söylemekse, elbette bizim de Sayın Gökçek’e söyleyeceğimiz çok şey var. Balıkadam kullanmayı Melih Bey bizden çok daha iyi bilir. Çok değil 2 yıl önce, Çetin Emeç Bulvarı’ndaki alt geçitte araçlar ve vatandaşlar 6-7 metre suda mahsur kalmadı mı? Orada balık adamlar görev yapmadı mı? Ama biz o gün tek bir kelime konuşmadık. ‘Afettir, olabilir’ dedik. Elbette yoğurt yiyiş tarzımız çok farklı. Ancak küresel ısınmanın etkisini giderek artırdığı bir dönemde böyle iddialı laflar etmemek lazım. Son bir ay içinde çeşitli Avrupa kentlerinde yaşanan sel görüntüleri hala hafızalarda.”